TDC har det bedste mobilnet

Android på en stor tablet

(Foto: Samsung)

Mens Corona’en har raset hen over verden, har tablets fået et gedigent comeback som praktisk værktøj i det daglige.

Lige pludselig var tablets helt uundværlig for mange, fordi de er så gode til videomøder og til at vise tegnefilm og små spil til børnene.

Mange mente ellers, at de fla’e skærme var ved at dø ud, fordi de kom i klemme mellem stadig større smartphones og laptops, der havde fået touch-skærm.

Apple har hele tiden været det levende bevis på, at sådan er virkeligheden slet ikke. iPads sælger som varmt brød og faktisk så godt, at der ikke er rigtigt mange konkurrenter på markedet.

(Foto: Samsung)

OK – man kan købe en del Android tablets på det danske marked, men de ligger som oftest i de billige prisklasser.

Sådan en rigtig sportsvogn i tablets som Apples iPad Pro har været ret usynlig, selvom der uden tvivl er et marked for dem. Danskerne køber jo også lystigt BMW, Audi, Mercedes og Tesla.

Heldigvis har Samsung lyttet og sendt sin nye familie på tre i Galaxy Tab S8 tablets på markedet. Især Ultra varianten ser spændende ud. Den er omsider en direkte udfordrer til iPad Pro.

Det bliver den også, hvis Google snart udsender den nye Android 12L variant af styresystemet, man længe har lovet. Android 12L skal indeholde flere smarte tablet-features, der kan indhente Apples forspring med iPad OS.

Galaxy Tab S8 Ultra kommer med et baggrunds-belyst tastatur, så nyheden mere ligner en gamer-laptop end en tablet (Foto: Samsung)

Samsung markedsfører ikke de tre nye Galaxy Tab S8, S8+ og S8 Ultra som ”rene” tablets, men snarere som kraftige to-i-enere.

Med andre ord regner Samsung med, at køberne vil bruge nyhederne sammen med et tastatur – eller i hvert fald ofte. Det har Samsung nok ret i.

Samsung bruger for første gang navnet Ultra i forbindelse med en tablet. Det stiller krav til indholdet, for Ultra er normal forbeholdt high-end smartphones.

Ok – Galaxy Tab S8 Ultra er (formentlig) verdens eneste 14,6 tommers Super AMOLED touch display på en Android 2-i-1.

Samtidig er den medfølgende S Pen forbedret, så man får en rigtig komfortabel skrive- og tegne-fornemmelse på skærmen.

Ultra fås selvfølgelig med 5G integreret, ligesom man får et helt nyt Book Cover keyboard med baggrundsbelyste taster og tilpassede genvejs-indstillinger. Tastaturet er pakket i anti-mikrobielt polyetheran læder og en højfølsom touchplade.

De to mindre søskende – Tab S8 og S8+ – er meget lig deres forgængere fra for to år siden. De har metal-kabinetter, smalle rammer og en pæn mat finish på overfladen.

Samsung Galaxy Tab S8 har en skærm på 11 tommer i LCD-teknologi, mens den større plusser disker op med et AMOLED panel på 12,4 tommer.

(Foto: Samsung)

For alle tre modeller gælder, at de har fire højttalere med Dolby Atmos. De fås i farverne Graphite i Galaxy Tab S8+ og Tab S8 Ultra samt Graphite, Silver og Pink Gold for Tab S8.

Samsung Galaxy Tab S8 koster 6.000 kroner med Wi-Fi og 7.200 kroner med 5G.

S8+ modellen betaler man 7.600 kroner for med Wi-Fi og 8.700 kroner med 5G ombord.

Endelig er der den nye Ultra topmodel. Den koster 9.300 og 10.500 kroner med henholdsvis Wi-Fi og 5G.

De nye tablets er i danske butikker fra den 25. februar….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TDC har det bedste mobilnet