Hvem tramper mest på klimaet?

Fine skærme til møderum

(Foto:Lenovo)

Under de første Corona bølger blev hybride arbejdspladser og videomøder hverdag for mange tusinde danskere. Med den nye Omikron virus i anmarch vender de nu tilbage.

De fleste har fokuseret på hjemme-arbejdspladserne, når den nye livsform skulle indføres. Nye laptops, skærme, tastaturer og webcams har været bestsellers.

Lidt færre har tænkt på, at det nye online-liv også stiller krav til den anden ende – nemlig arbejdsgiveren, skolerne osv.

Det gælder ikke kun it-sikkerheden, som er kommet i stærkt fokus under Corona, fordi folk og firmaer alt for ofte sjusker med at låse deres it-systemer af og få sikkerheden trukket helt ud i de ansattes hjemmekontorer.

Man kan koble pc’er. tablets og mobiltelefoner direkte til storskærmene. (Foto:Lenovo)

Store touch-skærme kan også være en fin hjælp i mødelokaler og klasseværelser, hvor de kan afløse klassiske kridt-tavler, whiteboards og flip-over stativer.

Lenovo har udviklet tre nye skærme til netop dette formål. ThinkVision T65, T75 og T86 har skærm-størrelser, som svarer til navnene.

Nyhederne fungerer som alt-i-én løsninger. De har touch-overflade, viser billeder i 4K kvalitet, har indbyggede 15 watt højttalere, mikrofoner og kamera. Oveni har de software, der forvandler dem til et digitalt whiteboard.

ThinkVision skærmene kører med Android styresystemer og styres via simpel brugerflade, som man kan koble ekstra apps på efter behov.

De store Lenovo skærme til mødelokaler og klasseværelser har bl.a. højttalere og et 4K webcam integreret. (Foto:Lenovo)

Signalet hentes fra en computer, laptop, tablet eller smartphone, der kobles enten trådløst eller via kabel til Lenovo storskærmene.

Til brug i videomøder har Lenovo indbygget hele otte mikrofoner i skærmen plus et webcam i flot 4K kvalitet. Kameraet har et bredt synsfelt på 122 grader, så de fleste i rummet kommer med på billedet. Desuden byder det på en fire gange zoom.

De nye ThinkVisions kommer med en automatisk lyssensor, der tilpasser billedets kontrast og lys efter forholdene.

Kommunikationen udadtil foregår enten trådløst via Wi-Fi eller med kabel og USB-C, USB 3.0, HDMI, DisplayPort og Ethernet stik.

De danske priser er endnu ikke kendt, men kun de amerikanske. De siger fra 4.999 til 7.999 dollars for de tre forskellige skærmstørrelser. Alle tre vil nå danske butikker i april næste år….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvem tramper mest på klimaet?