Jurassic Park som en mis

Største Black Friday nogensinde?

Med udsigt til varemangel og rift om julegaverne venter den store elektronik- og hvidevare-kæde POWER den største Black Friday nogensinde.

Den vil POWER sikre ved at kickstarte torsdag aften den 25. november med et event, som kæden kalder Danmarks største live-shopping show – målt på antal tilbud og omsætning.

POWER regner med at sælge varer for 15 millioner kroner på de 4,5 timer, showet varer, Det svarer til, hvad der går gennem kasse-apparaterne på første-dagen, når kæden åbner et nyt, mellemstort varehus.

POWER’s administrerende direktør Jesper Boysen ser med en vis spænding på den kommende tid. Han forventer, at danskerne vil helgardere sig med ekstra-ordinært tidlige julegave-indkøb i år på grund af de mange historier og analyser i pressen om vare-knaphed, højere priser osv:

”Branchens årlige højsæson – Black Friday og julesalget – bliver helt sikkert en mere uforudsigelig størrelse, end vi har oplevet før. Vi har en forestilling om, hvordan det kommer til at forløbe – men vi ved det reelt ikke. Vi gearer op for stå klar med den største Black Friday nogensinde i de seks år, POWER har eksisteret,” forklarer Jesper Boysen.

POWER’s topchef Jesper Boysen vil ikke blive overrasket, hvos Black Friday i år bliver større end nogensinde før. Mange danskere vil sikre sig deres julegaver tidligt for at undgå varemangel i december. (Foto: POWER)

POWER direktøren erkender, at leverings-situatione er ekstremt ustabil for tiden. Kæden oplever, at leverancer bliver forskudt fra dag til dag, næsten time til time. Derfor er der stor usikkerhed omkring præcis hvilke varer, POWERi ender med at have tilgængelige:

”Status er, at vi lige nu har hylderne fyldt op med varer. Det vil altså ikke være sådan, at man må gå herfra uden en vaskemaskine, en bærbar computer eller et tv. Men der vil helt sikkert være farvevarianter og modeller, som vi ikke kan levere her og nu –  eller som har en kortere eller længere leveringstid,” siger Jesper Boysen.

POWER’s liveshopping event skal afbøde på de værste udfordringer aftenen, før selve Black Friday foregår. Kæden sender fra både sit live-studie og fra butikkerne, hvor der vil være tilbud, uddybende produkt præsentationer og gode råd til julegaverne.

Desuden får POWE besøg af kendisser – både tv-personligheder og sportstjerner – der hjælper med at afvikle konkurrencer, trække vindere osv.

Black Friday er fredag den 26. november. POWER’s show holdes aftenen før fra klokken 20….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jurassic Park som en mis