Beats mere sporty

Robot danser som Mick Jagger

(Fotos: Boston Dynamics)

Efterhånden har den berømte robot-hund Spot fra Boston Dynamics vist sin kunnen som trækdyr, som artist eller ekvilibrist i terræn og på trapper. Vi manglede egentlig kun at se Spot optræde og danske som en rockstjerne på scenen.

Det har vi mulighed for i forbindelse med 40-års jubilæet for Rolling Stones legendariske ”Tattoo You” album.

Det indeholder 1981-hittet ”Start Me Up”, hvor man som regel ser Stones forsanger Mick Jagger danse inciterende hen over scenen under bandets koncerter.

(Fotos: Boston Dynamics)

Men selvfølgelig kan en robot danske lige så godt. I hvert fald, hvis den hedder Spot. Tjek bare videoen herunder.

I den nye video bliver front-figuren Spot assisteret af flere andre søskende-robotter, der imiterer bevægelserne af de to Stones guitarister Keith Richards og Ronnie Wood samt trommeslageren Charlie Watts.

Det er fascinerende at se, hvor langt moderne robotter som Spot er kommet i deres bevægelser og dynamik. Her er der intet tilbage af de lidt klodsede robotter, vi ofte præsenteres for i science-fiction film.

(Fotos: Boston Dynamics)

Boston Dynamics har ved tidligere lejligheder præsenteret Spot som danser og mime to klassikere som ”Do You Love Me” eller ”Uptown Funk”, men de er ikke nær så overbevisende som den nye med Stones.

Spot bruges i øvrigt også på arbejdsmarkedet. Ford bruger den f.eks. på en af sine bilfabrikker, mens BP har hyret robot-hundene til inspektion af olieplatformen.

Skulle I blive helt forelskede i Spot, kan han da købes. Prisen er 74.500 dollars eller knap 490.000 kroner….

(Fotos: Boston Dynamics)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beats mere sporty