Elbilen skal da også flyve

Få dine AirPods skræddersyet

(Foto: ADV.SOUND)

Rigtige nørder kan ikke nøjes med de almindelige ørepropper, der følger med, når man køber et nyt sæt øretelefoner. Selvom der ofte er flere størrelser propper, passer ingen helt perfekt.

Derfor er der opstået en lille industri af tilbehør-firmaer, der bogstavelig talt skræddersyr øretelefonerne til deres respektive brugere.

Hidtil har det dog ikke kunnet lade sig gøre til Apples ellers ret kostbare AirPods Pro. Før nu altså.

Da er den lille amerikanske upstart ADV.SOUND dukket op med sit nye Eartune Fidelity projekt, hvor folk selv kan være med til at optimere deres AirPods Pro til deres øregang.

(Foto: ADV.SOUND)

Har man i stedet købt et sæt af de nye tredje-generation AirPods, kan ADV.SOUND også levere en lidt ændret version til skræddersyning af dem.

Systemet fungerer ved, at køberne i første omgang får tilsendt et såkaldt ”Self Precision Ear-impression Kit” (SPEK). Det indeholder en slags modeller-voks, der bruges til at skabe en model af deres ydre ører.

Modellerne – to ører på samme menneske kan jo være forskellige – returneres til ADV.SOUND, hvor de skannes og forvandles til 3D-printede ørepropper. De er fremstillet af silikone i medicinsk kvalitet og kan klikkes direkte på brugerens AirPods Pro.

Ifølge fabrikanten leverer Eartune Fidelity en både sikker og komfortabel pasform. De forbedrer isolation mod forstyrrende lyde udefra og giver en mere præcis bas. Nok så vigtigt påvirker de ikke AirPods egne sensorer.

(Foto: ADV.SOUND)

Oveni kan man f.eks. senere bestille et par skræddersyede ørepropper, der lukker lyde helt ude, så man kan sove. ADV.SOUND har jo formen af ens ører liggende i sin database.

ADV.SOUND forsøger i øjeblikket med succes af skaffe kapital via Crowd Funding på iværksætter portalen Kickstarter.

Her kan interesserede forudbestille et sæt mede to formedelst en pris af 159 dollars eller godt 1.000 kroner….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Elbilen skal da også flyve