Google udfordrer Apple

Det går fremad for Telia

(Foto: Telia)

For et par dage siden var 3 ude som det første af de store danske teleselskaber med sit regnskab for tredje kvartal.

Det viste en fremgang på 3.000 nye mobil-abonnenter, og præcist samme antal kan konkollegerne fra Telia glæde sig over.

Det svenske teleselskab, der er fjerdestørst på det danske marked, kom med sit regnskab for juni, juli og august her til morgen.

Det viser en vækst i omsætningen på 2,2 procent til 715 millioner kroner, mens overskuddet før skat og afskrivninger (EBITDA) er faldet fra 197 til 175 millioner kroner.

Telia har travlt med at rulle sit nye 5G mobilnet ud til alle danskere. (Foto: Telia)

Telias danske kundebase har i dag 1.603.000 SIM-kort, der fordeler sig på 1.360.000 mobiler, tablets og laptops. Dertil kommer 243.000 enheder koblet på tingenes internet (IoT). Denne del af forretningen er steget med hele 58.000 SIM-kort.

Telia Danmark har haft en del udskiftning i topledelsen i de senere måneder. Desuden satser selskabet i stigende grad på indholdet af sine tv- og internet-pakker.

Målet er at blive danske familiers førstevalg, når de vil købe mobiltelefoni, internet, tv og streaming. Telia kan således tilbyde både Netflix og det helt nye HBO Max som del af sit underholdnings-univers….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Google udfordrer Apple