USA er et internet uland

Lille Dell skærm med på farten

(Dell Portable 14)

Dell er nok mest kendt for at levere masser af laptops, desktop pc’er og servere til virksomheder.

Et stigende antal mennesker forbinder også Dell med gamer-orienteret hardware i form af kraftige Alienware computere og monitorer.

Nu vil Dell så også markere sig meget stærkere inden for skærme. Det er jo trods alt dem, som folk skal sidde og kigge på i timevis, når de arbejder med en pc eller deltager i videomøder.

Den mest usædvanlige af Dells nye skærme er en lille bærbar svend på 14 tommer.:

Dell 14 Portable Monitor er beregnet til dem, der lever i deres laptop – og måske kunne have brug for en ekstra skærm på farten. F.eks. til præsentationer.

Dells nye skærm til videomøder. (Foto: Dell)

Portable nyheden sidder på et fleksibelt vippe-stativ, der kan bøjes mellem 10 og 90 grader for at opnå en god betragtnings-vinkel.

Billedet står i 16:9 format og Full HD kvalitet. Forbindelsen til en pc, tablet eller smartphone foregår via USB-C kabel.

Den praktiske ligge ekstra-skærm kommer i handelen den 31. august. Den danske pris er endnu ikke klar.

Video-møder er blevet mere udbredte end nogensinde under Corona pandemien. Her har mange nok opdaget, at deres normale skærm måske ikke er helt på hjemmebane.

Dell har derfor udviklet to Video Conference monitorer på henholdsvis 24 og 27 tommer, der begge har integreret webcam på fem megapixel, to fem watt højttalere samt mikrofoner med støjreduktion.

Portable 14 skærmen. (Foto: Dell)

27 tommeren viser billeder i Qaud HD kvalitet, mens 24” varianten må nøjes med Full HD. De har rimelig hurtig billed-opdatering på 75 Hz og kan få deres udstråling af øjen-trættende blåt lys reduceret via Dells ComfortView Plus kredsløb. Forbindelsen foregår via USB-CV.

Video-møde skærmene kommer til Danmark den 19. oktober. Priserne kommer senere.

Endelig står Dell klar med de to nye S2722DC og S2722QC skærme, der har den store fordel, at de kan nøjes med et enkelt kabel til det hele.

Både strøm, video, lyd og data flyder via samme USB-C kabel, der tilmed kan bruges til at lade laptoppens batteri op via skærmen.

De to 27 tommers kabel-besparende skærme dukker op den 19. september. Heller ikke her var de danske priser klar ved redaktionens slutning….

Dells nye videomøde skærm. (Foto: Dell)

De nye videomøde skærme har indbyggede mikrofoner, stereo højttalere og et pop-up webcam i toppen. (Foto: Dell)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

USA er et internet uland