Falske AirPods boomer

Vivo satser på selfies

(Foto: Vivo)

Når der er mange rivaler i farvandet, gælder det om at finde nicher, hvor man kan skille sig ud og tilbyde ting, som er bedre end andres.

Sådan er livet også hos smartphone fabrikanterne, der langt hen ad vejen fremstiller produkter, som ser meget ens ud – og også opfører sig sådan.

Kinesiske Vivo, der er verdens fjerde-største mobiltelefon fabrikant, forsøger sig nu igen at markere sig på selfie kameraer. Dem bruger de fleste, men tænker ikke så meget på dem i kvalitet som på kameraerne på telefonernes ryg.

Vivos seneste nye mobiler – S10 og S10 Pro med 5G – har begge selfie-skydere på imponerende 44 megapixel.

Det er bedre end på mange konkurrenters hovedkamera. Vivo skal desuden være rigtig god til video-møder, som jo er blevet en populær foreteelse her under Corona.

Begge Vivo nyheder kommer også med samme skærm. En AMOLED type på 6,44 tommer og 90 Hz opdatering. Grafikken vises i Full HD+ kvalitet.

Vivo henter motoren til sine to nye mobiler i Taiwan. Det er en Dimensity 1100 processor fra MediaTek, der er en smule svagere end den i ”kusinen” OnePlus Nord 2 5G.

De nye Vivo S10 og S10 Pro fås i disse fire farver. (Foto: Vivo)

Det i Danmark velkendte mærke OnePlus er del af samme kinesiske koncern som Vivo. Med i familien hører også OPPO og Realme telefoner.

Den største forskel på Vivo S10 og S10 Pro er den mængde hukommelse, mobilen leveres med som standard. Enten 8 GB RAM og 128 GB lager eller 8/12  og 256.

Batteriet er det samme på 4.000 mAh, der kan oplades hurtigt med 44 watt via kabel. Størrelse og ydre design af telefonen er også identisk.

Hvor selfie-skyderen er rigtig imponerende, ser Vivos kameraer på den anden side af mobilen bestemt ikke ringe ud:

Hoved-objektivet på Pro modellen disker således op med en 108 megapixel billed-sensor. Den kender vi ellers kun fra Samsungs toptelefoner. På den billigere S10 variant må man nøjes med et 64 MP kamera.

På begge telefoner suppleres hoved-linserne af to ekstra: Den ene er en ultra vidvinkel på 8 megapixel – den anden en 2 megapixel makro til nær-optagelser.

Vivo har netop lanceret S10 og S10 Pro på sit hjemmemarked i Kina. Her koster de henholdsvis 2.799 og 3.399 yuan. Det svarer til ca. 2.900 og 3.500 danske kroner….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Falske AirPods boomer