Dyrt at rulle med sit tv

Amazon moderigtig

(Foto: Amazon)

Det er ikke længere nok at designe en smart lille trådløs højttaler i kugleform og lade den styre ved hjælp af brugernes stemme.

Det var måske tilstrækkeligt til at gøre en teknologisk idé til en bestseller for tre-fire år siden. I dag vrimler markedet af Bluetooth højttalere i alle mulige former. Derfor skal der mere til, hvis man vil vække opsigt og blive trendy.

Det er man udmærket klar over hos Amazon. Derfor har man iklædt sin velkendte lille Echo Dot højttalere et nyt og anderledes outfit.

Amazon har allieret sig med den kendte mode-designer Diane von Fürstenberg, som til gengæld lover, at de tre nye Echo Dot modeller skaber en ”hot girl summer” efter måneder med grå og kedelig Corona isolation.

(Foto: Amazon)

Amazon tilføjer, at nyheden er den ”bedst klædte” Echo nogensinde. Det er helt korrekt, for de farveglade designs fra von Fürstenbergs hånd er noget mere spændende at se på end de sædvanlige Echos i matsort eller hvid.

De tre special-udgaver kaldes for ”Midnight Kiss”, ”Ikat” og ”Twigs”, og selvfølgelig kan man altid diskutere, om de er pæne. Anderledes er de i hvert fald.

Tilmed gør man kvinder en tjeneste ved at købe et eksemplar: Amazon har nemlig lovet at donere en del af indtægterne fra disse særlige højttalere til Vital Voices.

Det er en non-profit organisation, som Diane von Fürstenberg har valgt. Den støtter kvindelige ledere med at tackle verdens største udfordringer….

(Foto: Amazon)

Amazon sælger i første omgang kun de farverige Echo Dot kugle-højttalere gennem sin Crowd Funding platform Day 1 Editions.

Her inviteres folk til at vælge, hvilken af de tre designs de synes er bedst – ved at forudbestille højttaleren i netop den farve.

Kun, hvis designene opnår et vist mål for bestilte antal indtil midten af august, sættes den eller de højttalere i produktion. Først da trækkes pengene hos forudbestillerne.

De moderigtige højttalere sælges for 60 dollars – ca. 380 kroner. Det er 40 dollars billiger end de normale Echo Dots i kedelige kulører….

(Foto: Amazon)

(Foto: Amazon)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dyrt at rulle med sit tv