Headsæt super alsidigt

Netflix ind i computerspil

 

(Foto: Tumisu / Pixabay)

Vi kender alle Netflix som verdens største video streaming platform, der tilbyder et utrolig stort udvalg af biograffilm og tv-serier,

Den position er imidlertid ikke nok. Netflix har ambitioner om at blive en multimedia platform.

Forleden meddelte Netflix, at man vil satse stort på podcasts og gå i direkte konkurrence med Spotify, Apple og Facebook på det område.

I nat kom det så frem, at Netflix også vil ind i computerspil. Igen med Apple og Facebook som rivaler, men bestemt også Steam og Google med Stadia..

Ifølge den amerikanske nyhedstjeneste Bloomberg har Netflix ansat Mike Verdu som chef for sin nye spil-satsning. Verdu er en erfaren herre med en fortid hos spilhuset Electronic Arts (EA) og som vice president for Facebooks afdeling for virtual reality games til Oculus maskerne.

nden der er gået et år, vil Netflix have et større udvalg af computerspil som del af sit streaming abonnement. (Foto: Mohamed Hassan / Pixabay)

Sandsynligvis vil Netflix tilbyde computerspil til streaming via et månedligt abonnement. Præcist, som Apple gør med sin Arcade og Google med sin Stadia tjeneste.

Netflix har allerede erfaringer i gamer-sektoren. Tjenesten har nemlig produceret flere spil på basis af sine populære shows og tv-serier.

Formentlig vil Netflix ikke udskille sin nye spil-satsning i en separat division, sådan som Apple og Google har gjort.

I stedet vil Netflix markedsføre spillene parallelt med sine film og tv-shows – og som del af deres abonnement. Spillene skal ikke koste ekstra.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Headsæt super alsidigt