OnePlus på vej med tablet

Verdens mest fornemme Visa kort er i palladium

(Foto: J.P. Morgan)

Efter at kronprins Frederik mødte sin Mary på Slip Inn pubben i Sydney under OL i Australien år 2000, var det længe en historie i den internationale presse, at den danske tronarving havde betalt med et sort American Express kort.

”Amex Black” er meget svært at få og uddeles kun til bærere, der har nærmest grænseløs kredit-værdighed.

De australske medier mente derfor dengang, at deres lokale Mary Donaldson måtte have mødt en ganske særlig person i den populære bar hin aften.

Det var der jo ikke nogen tvivl om, og vores kommende konge var sandelig også rendt ind i en ganske særlig kvinde i den dengang 28-årige skønhed, der nu bliver vores næste dronning.

Nuvel – denne historie skulle egentlig ikke dreje sig om vores royale. Den handler om kreditkort, som netop har fået et endnu mere fornemt af slagsen end det legendariske sorte American Express.

Det nye super-kort er ikke af guld. Det kan stort set alle få. Heller ikke et platinkort. Det er også for udbredt blandt folk med en velspækket bankkonto.

American Express’ sorte har hidtil været betragtet som det mest fornemme kreditkort. (Foto: The Points Guy)

Næh – det er lavet af det sjældne metal palladium for at markere, at det kun kan erhverves af meget få i denne verden.

Det officielle navn er J.P. Morgan Reserve. Man bliver inviteret til at modtage et af den amerikanske storbank, og man skal have adgang til mindst 10 millioner likvide dollars på sin konto.

Palladium kreditkortet hos J.P. Morgan har allerede eksisteret i nogle år, men er nu kommet i en ny udgave, som banken har ført up-to-date med de seneste nye teknologier og digitale sikkerheds-features.

Banken beskriver kreditkortet og dets brugere i lidt mere malende vendinger:

”For J.P. Morgan Reserve kortmedlemmer er eventyr en del af livet. Varige minder kan blive gjort alle vegne. Vi tilbyder vores kunder flere fordele at nyde, ligegyldigt om de befinder sig indendørs eller udendørs.”

Blandt fordelene er f.eks. tre-dobbelt bonus ved indkøb på rejser, gratis TSA PreCheck i amerikanske lufthavne, direkte adgang til flyselskabernes fast-lane osv….

Kortet uddeles ikke kun til tunge bankkunder. Selve kreditkortet er også fysisk det tungeste på markedet. Det vejer nemlig 28 gram….

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OnePlus på vej med tablet