Så gamle er tech-giganterne

Flere farver i øret

(Foto: JBL)

De ligner Apples AirPods, men der står JBL printet på disse nye trådløse øretelefoner. Det betyder to ting:

Den ene er, at Apple har haft mega-succes med sit design af øretelefoner, som mange ellers hånede en smule på grund af ”dråben”, der hang ud ad øret.

Den anden, at de nye Live Pro+ kommer fra en af verdens mest berømte højttaler-fabrikanter. JBL plejer at stå for sublim rock-lyd, så mon ikke det også er tilfældet med de nye øretelefoner?

I hvert fald ser prisen helt ok ud. Knap 1.500 kroner for et sæt moderne øretelefoner, der har aktiv støjreduktion (ANC) indbygget lyder bestemt ikke tosset. Ofte betaler man nogle hundrede kroner ekstra for den feature.

JBL har integreret hele tre mikrofoner i hver ørekapsel, så den avancerede Adaptive Noise Canceling fungerer optimalt.

De nye trådløse øretelefoner fra JBL fås i fire farver. (Foto: JBL)

Den sørger for, at man kan færdes i alle sammenhænge uden at skulle tage ørepropperne ud. Man kan f.eks. høre trafikken, ignorere blæsevejr eller føre helt almindelige samtaler.

Desuden sørger JBL’s teknologi for, at ekko-lydene fjernes helt. De kan ellers godt være et problem, når man spiller højt på andre øretelelefoner.

JBL Live Pro+ kan betjenes på flere måder. Den mest smarte er at bruge stemme-kommandoer via Google Assistent eller Amazon Alexa.

De nye øretelefoner er vandtætte efter IPX4 standarden, så man godt kan have dem på i almindeligt regnvejr og, når man sveder i fitness studiet. Med i bruseren eller på en svømmetur skal man nok ikke.

Live Pro+ skal kunne spille i syv timer på en batteri-opladning, hvilket er flot. Lægger man dem i en den medfølgende bæreæske, når de ikke er i brug, udvides driftstiden til 28 timer. Bæreæsken har i øvrigt trådløs opladning.

JBL’s nye trådløse øretelefoner fås i fire glade farver – nemlig sort, hvid, pink og beige. De kan købes i Danmark nu….

(Foto: JBL)

Bæreæsken tilbyder trådløs opladning og op til 28 timer spilletid, før JBL øretelefonerne skal finde en tændt stikkontakt igen. (Foto: JBL)

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så gamle er tech-giganterne