Vil Apple folde sig ud?

Vejen til en grøn barbering

(Foto: Schick / Wilkinson)

Hvert år ender omkring to milliarder éngangs barberhøvle i verdenshavene eller på lossepladser.

Det er slemt. Ikke kun på grund af den enorme mængde plastik, der bliver smidt ud. Men også fordi mennesker og dyr risikerer at skære sig på de gamle og brugte barberblade.

Verdens næststørste fabrikant af barberhøvle – amerikanske Schick – tager nu et stort skridt i retning af en grønnere og mere miljørigtig fremtid.

Schicks nye Xtreme 3 Eco Glide er markedets første barber-maskine, der kan genbruges 100 procent. Det vil sige alle dele af høvlen plus den emballage, den ankommer i.

(Foto: Schick / Wilkinson)

Samtidig er Schick nyheden fremstillet 100 procent af genbrugs-plastik. Den type, som industrien kalder for PCR – Post Consumer Plastic.

For at understrege sit nye grønne image tilbyder Schick desuden, at brugere kan returnere deres brugte barberblade og høvle retur med posten og dermed sikre sig, at de bliver genanvendt på forsvarlig vis.

I Europa sælger Schick sine produkter under det britiske Wilkinson varemærke. Det er dog meget lille på det danske marked, der er totalt domineret af Gillette.

Selve Schick – alias Wilkinson – Xtreme 3 Eco Glide har et design med tre blade, der kan vippe og dreje fleksibelt under barberingen.

Den nye grønne barberhøvl er netop lanceret på det amerikanske marked, hvor et starter-kit med høvl og tre blade koster 8,29 dollars eller ca. 50 kroner….

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vil Apple folde sig ud?