Danmark er 4. hurtigst i verden

B&O Play bliver et mode-brand

Bang & Olufsens Play produkter er efterhånden blevet en så naturlig del af mange danskeres hverdag, at de betragtes som mode. Ting, der udskiftes med jævne mellemrum som tøj eller sko.

Lige i rette tid til Copenhagen Fashion Week, der holdes i disse dage, har B&O Play lanceret sin nye efterårs- og vinter-kollektion. Den indeholder en række højttalere, hovedtelefoner og trådløse øretelefoner, der alle er inspireret af sæsonens farvetrends.

Ifølge B&O Play har man til efteråret og vinteren arbejdet med konceptet balance, harmoni og sindsro:

De nye kulører til produkterne er fundet i præcis det tidsrum, hvor det magiske efterårslys beklæder det japanske landskab i sofistikerede og uventede farve-kombinationer.

De naturlige og udtryksfulde materialer, der er brugt i kollektionen som læder og aluminium kommer i en farve palette af lilla (Lilac), Violet, grå (Vapour) og dyb brun (Umber). Tilsammen skaber de en kollektion, der kan kombineres smukt med efterårs- og vintergarderoben.

Med andre ord: B&O skal med på budgettet, når der alligevel skal købes ind af nyt tøj, nye sko, nye tørklæder og nye accessoires i de kommende uger og måneder.

Beoplay H5 i efterårs-farvben Lilac.

 

Beoplays efterårs/vinterkollektion 2017 består bl.a. af den lille trådløse Beoplay P2 højttaler, som man let kan have med i tasken eller en lidt større lomme. Den fås nu i farverne Lilac, Umber og Natural. Prisen er 1.299 kroner pr. styk.

Den større Bluetooth højttaler Beoplay 1 er tegnet af designeren Cecilie Manz. Den fås nu i farverne Umber og Violet til priser fra 1.999 kroner.

”Over Ear” hovedtelefonen Beoplay H4 kommer i kulører som Vapour og Violet – pris 2.299 kroner – mens de trådløse Beoplay H5 øretelefoner kan købes i Vapour farven til 1.999 kroner….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Danmark er 4. hurtigst i verden