Galaxy til gode priser

God lyd til få kroner

(Foto: Huawei)

Trådløse øretelefoner med aktiv støjreduktion (ANC) skal man normalt betale pænt over tusind kroner for – nogle gange 2.000 og mere.

Derfor virker det meget attraktivt, når Huawei lancerer sine nye FreeBuds 4i øretelefoner til en pris af 749 kroner. Uden at have hørt dem lyder det som ganske attraktivt.

Huawei har ændret designet til den nye FreeBuds 4i variant, så den lægger sig tæt op ad AirPods.

Det er selvfølgelig en smagssag, men Apple har stor succes med det – så hvorfor genopfinde hjulet.

Nyt i forhold forgængeren 3i er også en forlænget spilletid på en opladning, og det kan være praktisk, når man går med øretelefonerne på det meste af dagen.

(Foto: Huawei)

Huawei fortæller, at driverne – det vil sige de små højttaler-enheder i FreeBuds 4i – har en diameter på hele 10 mm. Det er ret meget i sådan en lille sag, der kun vejer 5,5 gram. I hvert fald teoretisk kan det være med til at sikre en god basgengivelse.

Huawei FreeBuds 4i er også blandt de første øretelefoner på markedet, der har den nyeste Bluetooth 5.2 teknologi ombord.

Desuden kan FreeBuds og mobil finde hinanden lynhurtigt. Det kræver dog, at telefonen er en Huawei med EMUI 10.0 brugerflade eller højere.

Den aktive støjreduktion (ANC) er praktisk i f.eks. trafikken, ved samtaler med andre, i lufthavne og på togstationer, hvor man skal høre, hvad andre siger eller signalerer.

På FreeBuds 4i kan man f.eks. skifte mellem ANC on og off eller Awareness Mode. Sidstnævnte hedder Transparency hos andre fabrikanter. Desuden kan man bruge håndbevægelser – touch gestures – til at styre øretelefonerne.

På det danske marked kan man kun købe FreeBuds 4i i hvidt og sort — ikke rødt. (Foto: Huawei)

 

Huawei har indbygget små batterier på 55 mAh i FreeBuds 4i. De skal sikre op til 10 timers musik-afspilning og 6,5 timers taleopkald med ANC koblet fra. Har man støjreduktionen tændt, begrænses de til henholdsvis 7,5 og 5,5 timer.

FreeBuds 4i kan heldigvis lades op hurtigt. Fire timers ekstra musik kan opnås med øretelefonerne til 10 minutters opladning.

Som hos andre moderne øretelefoner kan man øge spilletiden ved at have Huaweis bæreæske med i lommen eller tasken – og så huske at lægge FreeBuds 4i i, når de ikke er i brug.

Bæreæsken vil nemlig automatisk lade øretelefonernes batterier op, så man rent teoretisk kan komme op på 22 timers musik og 14 timers tale.

Huawei FreeBuds 4i kommer i handelen den 5. april til 749 kroner. Man kan vælge øretelefonerne i Ceramic White og Carbon Black. Ikke den frække røde kulør, som man kan se på billeder fra udlandet….

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Galaxy til gode priser