MobilePay dropper Bluetooth

Kan du lide smart te?

(Foto: Casa Bugatti)

Når det kommer til kaffe og te, er det den rene videnskab for mange mennesker at tilberede den perfekte kop.

Vandets temperatur, trækketid og vandets tryk gennem de smagsgivende ingredienser har alle sammen betydning for, om man får en god oplevelse med sin te eller kaffe. Dertil kommer naturligvis selve råvarerne.

Ikke uventet trænger kunstig intelligens og ”smarte” teknologier sig nu på for at hjælpe mennesker på dette vigtige punkt i dagligdagen.

Intelligente kaffemaskiner er for længst på markedet, men nu kommer så også den første ”smarte” tekedel.

Den kommer måske lidt overraskende fra Italien, der ellers er mere kendt for sin kaffe end som et land af tedrikkere.

(Foto: Casa Bugatti)

Lidt overraskende for mange vil også være navnet. Den nye Jacqueline tekedel kommer nemlig fra Bugatti.

Det er ikke den berømte bilfabrikant i Alsace, der i dag er ejet af VW koncernen. Men nede i den italienske by Brescia ligger Casa Bugatti, som har bygget køkkenting i efterhånden 88 år.

Bugatti Jacqueline – kort ”The Jackie” – er en elektrisk tekedel, der kommer med integreret mikroprocessor og Bluetooth teknologi.

På den måde kan brugeren sørge for de perfekte brygge-betingelser for sine teblade ved at styre det hele fra en app på mobilen eller tabletten.

En tablet har mange jo liggende i køkkenet til at tjekke mad-opskrifter, holde videomøder med svigermor, styre sine sociale medier eller holde øje med nyheder ude i verden.

(Foto: Casa Bugatti)

App’en Bugatti B Chef kan f.eks. indstille vandets temperatur så præcist som med to decimaler. Trækketiden ligeså i minutter og sekunder.

Undervejs kan man kontrollere brygningen løbende på sin skærm eller på selve tekedlen. Den har nemlig et interaktivt display med alle informationerne.

Når teen er brygget færdig, giver Jackie lyd og lyssignaler fra sig, så brugeren kan stå helt klar med krus og lysten til at drikke en god kop te.

Det meste af elektronikken har Casa Bugatti placeret i tekedlens håndgreb, der er fremstillet af isolerende PCT Tritan.

Dér findes også en ”fysisk” temperatur regulator, hvor man kan indstille graderne i enten Celsius eller Fahrenheit.

(Foto: Casa Bugatti)

Desuden er der en række faste indstillinger som f.eks. ”Keep Warm”, der holder teen på lidt over håndvarme grader i op til tre timer.

Smart for børne-familier er ”Baby Food” funktionen, der køler det kogende vand ned til en lav temperatur, når man bruger tekedlen til at varme vand til familiens mindste..

Selve designet af Jackie tekedlen kan godt give lidt mindelser om en håndtaske i rustfrit stål. Jeg synes, den ser elegant ud.

Casa Bugatti bygger og sælger luksus til køkkenet. Det betyder høje priser. Den smarte Jackie tekedel skal man betale 299 britiske pund eller 410 dollars for. Det svarer til godt 2.500 danske kroner….

(Foto: Casa Bugatti)

(Foto: Casa Bugatti)

(Foto: Casa Bugatti)

 

 

https://www.casabugatti.com/en

https://www.amara.com/products/jacqueline-kettle-with-smoke-handle

https://luxurylaunches.com/home_improvement/bugattis-smart-electric-kettle-will-make-sure-you-get-a-refreshingly-consistent-cup-of-tea-every-day.php

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MobilePay dropper Bluetooth