Verdens mest fornemme Visa kort er i palladium

Her er den nye Nintendo Switch

(Foto: Nintendo)

Den har været ventet længe – Nintendos nye bærbare spillekonsol. Nu er den så omsider blevet afsløret – Nintendo Switch OLED.

Den største ydre forskel til den gamle Switch konsol er et større display. Det er nu på syv tommer og i god OLED kvalitet, hvilket gør det noget nemmere at se detaljer fra spillene.

Den grafiske opløsning er på 1.280 gange 720 punkter, hvilket ikke er imponerende, når man sammenligninger med de store stationære spilkonsoller fra Microsoft Xbox og Sony Playstation.

Men de er altså også kun beregnet til brug på en fast plads i hjemmet. Man kan ikke tage dem med I hånden, lommen eller tasken som Nintendo Switch.

Med Switch følger en praktisk bordholder – kickstand – der kan placere skærmen i den optimale billedvinkel. (Foto: Nintendo)

Den større skærm plus bedre elektronik har dog kostet på badevægten. Den nye Nintendo Switch vejer nu 320 gram solo og 420 gram, når man har de to spil-controllere klikket på i siderne.

Indendørs sidder en Tegra grafik-processor, som Nvidia har udviklet specielt til Nintendo. Den har 64 GB lager at sprede sig på, og man kan udvide til mere via microSD kort.

Det indbyggede batteri er på 4.310 mAh og skal have kræfter til ni timers uafbrudt spilletid på en opladning. Mon ikke det er rigeligt, inden man finder en stikkontakt med strøm i?

Som sine forgængere kommer den nye Nintendo Switch OLED med både trådløst Bluetooth og Wi-Fi. Den nye dok til konsollen indeholder bl.a. et stik til netkabel og to USB porte.

Den nye Nintendo Switch OLED måler 242 gange 102 gange 13,9 mm med de to Joy-Con controllere monteret på. Vægten svinger mellem 320 og 420 gram. (Foto: Nintendo)

Nintendo lover bedre lyd via to større højttalere i den lille konsol. Desuden kan man sende lyden ud til eksterne højttalere via et 3,5 mm jack og en HDMI port.

Sidstnævnte sidder i dokken og forbedrer samtidig billedgengivelse og video.

Den øger nemlig opløsningen til Full HD med 60 billeder i sekunder, som man kan få glæde af, hvis man kobler sin Nintendo Switch på husets tv eller en ekstern pc-skærm.

Nintendo lover, at den nye Switch OLED er bagud kompatibel med alle Switch spil. Den kommer på markedet den 8. oktober til priser fra 350 dollars. Det svarer til ca. 2.200 kroner….

 

(Foto: Nintendo)

Dokken ligner lidt en brødrister. (Foto: Nintendo)

 

 

 

https://newatlas.com/games/nintendo-switch-oled-model/

https://www.bild.de/spiele/spiele-news/spiele-news/nintendo-switch-oled-modell-offiziell-vorgestellt-76998294.bild.html

……….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Verdens mest fornemme Visa kort er i palladium