Dansk IT startede året forrygende

Hos Porsche passer ur og bil

Når kvinder udvælger sko, tøj, tasker og smykker til en bestemt anledning eller bare til det daglige business dress, er det som regel vigtigt, at det hele passer sammen. I stil og farver.

Samme problem-stilling tænker de færreste til gengæld over, når de skal ud at køre bil. Matcher tøj og køretøj perfekt til hinanden? Prismæssigt måske nok, men farver og design?

Porsche gør det fremover lidt nemmere. Da vil man nemlig kunne skræddersy udseendet af sit Porsche Design armbåndsur, så det passer helt til smagen hos den nye ejer. Eller uret fremtræder i eksakt samme kulør som lakken på sin Porsche 911, Cayman, Cayenne osv. Eller er det monstro omvendt?

(Foto: Porsche)

OK – Rolls-Royce, Bentley og Ferrari tilbyder kufferter og tasker, der er skræddersyet til ens luksus-køretøj. Også i farven. Desuden sælger Bentley også møbler, som matcher i stil og læder tii de sæder, man har i sin limousine.

At Porsche nu tilbyder en online-konfigurator, hvor man kan skræddersy sin sportsvogn og sit armbåndsur sammen, må til gengæld været markedets første. Både for bil-industriens og ur-fabrikkernes vedkommende.

Hvis man ser bort fra indmaden i selve urværket – der er et analogt Porsche Design Werk 01.100 – kan man få gjort alt andet ved tidsviseren præcist efter ens eget individuelle ønske.

(Foto: Porsche)

Man kan f.eks. vælge farven på titanium urkasse, urskive og urrem. Man kan kan såmænd også bestemme farven på det automatiske urværks rotor. Alt i alt skal der være 1,5 millioner kombinations-muligheder, fortæller Porsche Design.

Selvfølgelig kan køberen også sikre, at læderet til urremmen er præcist det samme, som Porsche bilens sæder og interiør bliver betrukket med. Det samme gælder de syninger, man ser i bilens kabine. De kan være de samme på uret – eller omvendt.

Porsche går sågar videre. Hvis man ønsker det, kan Porsche sportsvognens chassis nummer indgraveres på undersiden af uret. Så er man aldrig i tvivl om, at de hører sammen, Indgraveringen kan også være et budskab, slogan, navn, dato osv.

(Foto: Porsche)

Porsches nye Design Custom Built Timepiece Program er lanceret på det tyske marked. En række andre lande tilføjes i september.

Det hele kan foregå online via Porsches web-baserede konfigurator, over en app på mobiltelefonen eller naturligvis hos en lokal Porsche forhandler….

(Indledningsfoto til artiklen: Porsche)

Har man en klassisk Porsche 911, kan man få skræddersyet urets bagside i samme mønster som sportsvognens fælge. (Foto: Porsche)

(Foto: Porsche)

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dansk IT startede året forrygende