Vi drejer ned for lyden fra andre

Vuf i det Hvide Hus

(Foto: Janina Suuronen / Pixabay)

Der har ikke været meget hunde-gøen eller katte-miauen i gangene, mens Donald Trump har hersket i det Hvide Hus i Washington DC.

Det nærmeste, som Trump er kommet til et kæledyr, har været præsidentens højt elskede mobiltelefon.

Den har han så også brugt rigtig meget til at delagtiggøre sine undersåtter, politiske kolleger og verden som helhed i sine tanker og planer via tweets på Twitter.

Trump har på mange måder været en usædvanlig præsident. Ikke kun i sin regerings-stil. Han er også den første amerikanske præsident siden 1800-tallet, der har levet uden kæledyr i sin embedsbolig.

Mange har lagt pres på præsidenten for at få ham til at købe en pels-bærende bedste ven, men Trump har hele tiden svaret, at tanken var for ”phony” for ham. Desuden havde han ikke tid til at passe en hund.

Med Joe Biden som den næste amerikanske præsident, flytter normaliteten på mange måder ind igen i det Hvide Hus. Også, når det gælder kæledyr.

Biden kommer nemlig med to tyske schæfer-hunde ved navn Champ og Major. Sidstnævnte er sågar trænet som rednings-hund.

Måske en god ting, hvis Secret Service agenterne, der normalt svirrer omkring præsidenten, skulle svigte et øjeblik.

Obama familien havde to hunde af racen Cao de Agua, der bedst kan oversættes med portugisiske vandhunde. Her er det Bo med farmand Barack. (Foto: Presidential Pet Museum)

Champ kender i øvrigt det Hvide Hus godt. Han levede også med Joe Biden, da han var vicepræsident under Barack Obama indtil for fire år siden.

De fleste amerikanske præsidenter gennem historien har været hunde-elskere. Det Hvide Hus har imidlertid lagt gulv til mange forskellige kæledyr, viser en liste, som Presidential Pet Museum fører.

George Washington holdt for eksempel heste i parken omkring Det Hvide Hus. Præsident John QuincyAdams havde sågar en alligator, der boede i et badekar.

Andre amerikanske præsidenter har haft volierer fyldt med sangfugle, mens Woodrow Wilson havde en flok får til at græsse foran præsident-boligen.

Vov siger man bare…..

(Infografik: Statista.com)

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi drejer ned for lyden fra andre