Musen forhindrer overarbejde

Når vovsen skal spise varmt

(Foto: Kibus Petcare)

Mange folk forkæler deres hunde næsten mere end dem selv. Menneskets bedste ven skal have det bedre end mennesket selv.

Bare kig ind i supermarkeder for dyr, besøg et wellness center for hunde eller tjek på nettet, hvad man kan købe af gadgets og luksusting til sin vovse.

Det gælder naturligvis også den mad, de serverer for hunden. Tørfoder er almindeligt, men ikke spor eksklusivt. Så er der mere stil over råt kød. Eller hvad med vegansk og økologisk hundefoder, der er renset for enhver urenhed eller baktusse.

Det seneste nye i vild vovse-luksus kommer fra spanske Kibus Petcare, der automatisk serverer varme måltider i en skål til husets hund.

(Foto: Kibus Petcare)

En gang om ugen fylder hundens ejer en fodertank op med to kilo dehydrerede hundefoder efter eget valg – ikke almindeligt tørfoder. Derefter hældes fire liter vand i en separat tank.

Automaten sørger for at blande foder og vand og varme det op til en god temperatur, som er sund for vokse. Det vil sige 38 grader Celsius, hævder Kibus.

Elektronikken serverer naturligvis på klokkeslæt, som mennesket har indprogrammeret på forhånd – inklusive hvor meget foder hunden skal have. Ved siden af madskålen står så en vandskål med tempereret H2O.

Hvornår vufferen ved, at middagen står parat? Det klarer Kibus automaten også. Den afspiller nemlig et lille stykke musik, som kæledyret let kan genkende og reagere på.

Lige nu foregår betjeningen af Kibus via knapper på automaten og et lille display. En version med Bluetooth er på vej, hvor man bruger en app på mobilen til at styre mad-leverancen.

Den app vil også kunne give hunde-ejeren information om, hvorvidt hunden har spist sin mad – og eventuelt hele portionen.

De spanske opfindere søger i øjeblikket finansiering af en storproduktion via Crowd Funding på iværksætter platformen Kickstarter.

Her kan interesserede forudbestille et eksemplar af foder-automaten til under halv pris af, hvad Kibus senere skal koste i butikkerne. Særprisen er 199 euro eller ca. 1.480 kroner….

(Foto: Kibus Petcare)

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Musen forhindrer overarbejde