Vi får snart to nye Xboxe

Skrivemaskinen laver flot kunst

(Foto: James Cook)

Skulle I have en gammel skrivemaskine stående i kælderen eller på loftet, skal I ikke smide den ud. Med lidt træning kan den nemlig bruges til at lave kunstværker på.

Når I ser billederne i denne artikel, tror I nok, at det er løgn. Disse meget detaljerede tegninger er ikke lavet på en pc med avanceret grafik software på, men på et gammelt analog ”hakkebræt”.

Den unge kunstner James Cook har gjort det sin specialitet at kreere smukke portrætter og landskabs-billeder ved hjælp af farvebånd, tunge taster og et stykke papir. That’s it,

Den slags kræver naturligvis talent og meget øvelse. Man skal jo vide, hvilke bogstaver, tal og tegn på tastaturet kan danne et billede, når de sættes rigtigt sammen.

(Foto: James Cook)

OK – tegningerne er i sort/hvid og ikke i farver som fra en pc, Mac eller tablet. Men netop den slags kunstværker er ofte mere udtryksfulde end de store farvelader.

Cook har været skrivemaskine-kunstner i over fem år. Hans hjemmeside viser, at manden er meget produktiv – og at han gerne tager mod særlige bestillinger for kunder. Mod passende betaling naturligvis.

Det kan også være en god idé at kigge forbi James Cooks profil på Instagram.

Her udstiller han en masse imponerende og flotte eksempler på sin kunst….

(Foto: James Cook)

(Foto: James Cook)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi får snart to nye Xboxe