Coop vil sælge apps over hele verden

Vi får snart to nye Xboxe

(Foto: Microsoft)

Det har længe været en kendsgerning, at både Microsoft og Sony udsender nye generationer af deres storsælgende spillekonsoller her i efteråret. Mere præcist den 10. november.

Prismæssigt vil Sonys nye Playstation 5 og Microsofts Xbox X ligge tæt på hinanden. Ydelsen vil også i begge tilfælde være forrygende i grafik, når man sammenligner med konsoller på markedet i dag.

Til gengæld ser Microsoft ud til at blive den eneste, der også vil tilbyde en billigere lillebror til sin nye topkonsol. Den skal hedde Xbox S og koste 300 US dollars mod storebrors 500 dollars. Det svarer til ca. 2.000 og 3.200 kroner.

Microsoft har nu officielt bekræftet eksistensen af Xbox S, der bliver den mindste Microsoft spillekonsol nogensinde – sådan rent fysisk.

Sådan ser Microsofts nye lille spillekonsol ud. Xbox S kommer ligesom storebror Xbox X omkring den 10. november. (Foto: Microsoft)

Indendørs vil mange komponenter være de samme som i Xbox S, men Microsoft skærer bl.a. diskdrevet bort og monterer svagere processorer og grafikchips.

I praksis betyder det nok, at Xbox S ikke bliver markedets bedste konsol til at spille de nye 4K spil på. Til gengæld bliver S’eren den billigste vej til at køre fremtidens spil.

Både Xbox X og S får angiveligt officiel premiere den 10. eller 12. november. Det er ved at være sidste øjeblik, hvis hele den vigtige julehandel skal med. Langt størstedelen af konsolspil købes nemlig i december.

Begge modeller vil være bagud kompatible, så man også kan bruge sine nuværende Xbox spil på de nye konsoller.

Kompatibiliteten er dog kun den ene vej. Man kan ikke køre de nye 4K titler på ældre Xbox konsoller….

Her er den officielle bekræftelse af, at vi får en ny “lille” Xbox. (Foto: Twitter)

Den nye store Xbox X bliver en superavanceret og dyr spillekonsol, der kan håndtere fremtidens 4K spil helt suverænt. (Foto: Microsoft)

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Coop vil sælge apps over hele verden