Glem ikke at læse Trends & Travel

Stenen vækker med kaffeduft

Kibardin Design Studios

Hvis I synes, at vækkeuret ved siden af jeres seng er begyndt at se kedeligt ud, kommer her et ikke helt almindeligt forslag.

Denne gråsorte ”sten” ser nemlig ud, som om den har fået urets display hugget ind i forsiden med en stor hammer.

Stenen kan sågar gøre andet end at larme eller spille musik for at vække sin bruger. Den kan såmænd også udsende duften af nybrygget kaffe.

Kommer den forbi syvsoverens snude, kan han eller hun næppe lade være at vågne. Medmindre naturligvis, at vedkommende foretrækker tre fremfor morgenkaffe.

Kibardin Design Studios

Hvad der måske er det mest besynderlige ved det nye vækkeur, er dets navn. Det hedder nemlig Spiritus. Hvorfor – ingen forklaring fra designeren.

Stenalder mennesker som Fred Flintstone fra de berømte tegnefilm ville nok knus-elske Spiritus vækkeuret.

De ville nok også forvente, at uret gik mere voldeligt til værks med at vække end med kaffeduft og liflig musik. I tegnefilmene kom vækkeuret flyvende som en sten lige i knolden.

Min første tanke, da jeg så billeder af Spiritus, var, at ham designeren må da være i gang med en joke. Gøre lidt grin med borgermusikken straks fra morgenstunden.

Kibardin Design Studios

Men nikke nej. Russiske Vadim Kibardim mener det dybt seriøst med sit stenede vækkeur, som også kunne ligne et stykke brændt lava.

Han vil sende Spiritus på markedet til efteråret. Interesserede kan allerede nu forudbestille et eksemplar til en særpris af 149 US dollars eller ca. 950 kroner.

Indeni vækkeuret sidder selvfølgelig en forstærker, en FM-radio og en forstærker.

Ellers ville Spiritus jo ikke kunne larme.

 

Derinde bag det barske ydre finder man også en ”diffuser”, der forstøver vand og aroma-stoffer og sender dem i en lille duft-sky hen over sin brugers ansigt og næse.

Vandbeholderen kan rumme tre deciliter og kan styres fra en app på mobiltelefonen. Her kan man vælge vække-tidspunkt og, hvor mange minutter kaffeduften skal spredes i soveværelset.

Kibardin Design Studios vil ikke afsløre, om der kommer andre dufte end kaffe, som man kan fodre Spiritus vækkeuret med.

Men mon ikke de er på vej: Jeg kender flere mennesker, som f.eks. meget hellere vil blive vækket med lyden og duften af havets bølger eller indsnuse frisk regnskov, samtidig med at fuglene kvidrer ud ad højttaleren….

Kibardin Design Studios

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glem ikke at læse Trends & Travel