Her er verdens hurtigste internet

Kræs for podcasters

(Foto: Sennheiser)

Tyske Sennheiser har lavet professionelle mikrofoner og hovedtelefoner i årtier. Firmaets produkter står i utallige lydstudier, på radiostationer verden over.

Derfor har det ligget lige til højrebenet for Sennheiser at kaste sin knowhow over et nyt og hurtigt voksende marked: Nemlig de mange, der producerer podcasts eller laver små videoer af dig selv på YouTube, Instagram, Snapchat eller TikTok.

Sennheisers praktiske lille forslag et MKE 200 Mobile Kit, der består af en mikrofon af høj kvalitet og en tripod fod. En smartphone til at placere mikrofonen på i stativet skal man bidrage med selv.

Mikrofonen har integreret vindspejl og er meget retnings-fokuseret. Med andre ord kan man via en app sætte den til kun at indspille, hvad mennesket foran den siger. Støjen omkring filtreres effektivt bort.

Sennheiser bruger en solid lille Pixi tripod fra italienske Manfrotto som base til sit mini-studie. Den er solid og let og har en praktisk kugle-lås, så den er nem at indstille til brugerens optimale position.

Telefonen kan placeres både lodret og vandret i stativet, og det hele kan foldes sammen efter brug. Så fylder Sennheiser kittet ikke mere end, at det kan placeres i en lomme.

Ministudiet ser ud til at være lige velegnet til placering i ens hjem, hvor det ikke fylder meget – og til at have med på stranden og ferien her i sommerferien.

Sennheiser tager 969 kroner for sit MKE 200 Mobile Kit….

(Foto: Sennheiser)

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Her er verdens hurtigste internet