OnePlus TV bliver meget billigt

Leica giver igen lyd fra sig

For de fleste står Leica for noget af det ypperste, man kan få i klassiske foto-apparater. Dyre og lækre og ofte en trofast kammerat for professionelle fotografer.

Leica er dog også mange andre ting. Den tyske optik-specialist fremstiller f.eks. udstyr til professionel opmåling i industri, byggeri os

Dertil kommer, at Leica er gået ind i smartphones gennem et tæt samarbejde med Huawei omkring kameraerne i deres smartphones.

(Foto: Master & Dynamics)

Endelig har Leica selv forsøgt at blive mere trendy i de senere par år og finde et bredere publikum. Det er bl.a. sket med Leica solbriller og Leica ure.

For tre år siden gik Leica sammen med Master & Dynamics i New York. Her bygger man nogle af verdens dyreste og bedste hoved- og øre-telefoner. Derfor passer Leica og M&D godt sammen.

Samarbejdet og salget af Leica ”hørebøffer” og trådløse øretelefoner er åbenbart gået så godt, at der nu kommer nye opdaterede produkter på markedet.

(Foto: Master & Dynamics)

Det grundlæggende design i Leicas nye ”Master & Dynamcis for 0.95” kollektion er det samme. Elektronik og software er forbedret, og man kan fremover få luksus-varerne i en ny anodiseret matsort finish og med samme læder, der kendes Leica kameraer.

Både MW65 hovedtelefonerne og MC07 Plus øretelefonerne er trådløse og forsynet med aktiv støjreduktion. Komponenterne er de bedste, man kan opdrive, så lydkvaliteten skal være i absolut topklasse.

Hovedtelefonerne koster fra 499 euro eller ca. 3.750 kroner. Øretelefonerne fås for 299 euro eller ca. 2.250 kroner….

(Indledningsfoto: Leica)

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OnePlus TV bliver meget billigt