Politi: Pas på videomøder

HTC laver 5G telefon

Det er længe siden, at HTC var et stort navn i mobiltelefoner. Unge læsere vil formentlig slet ikke kende HTC, medmindre de interesserer sig for Virtual Reality headsæt.

I 2008 kom HTC som den første ud med en Android smartphone i verden – HTC Dream hed den. I årene efter var den taiwanesiske fabrikant det eneste seriøse alternativ til Apples iPhone.

Så stor var HTC i Danmark, at firmaet havde sin egen ”flagship” butik på en dyr strøg-adresse i København. Samsung var kun et lille mærke dengang.

Det er meget længe siden, og i de senere år har vi kun set sporadiske forsøg på et comeback. Uden held og ægte entusiasme. I stedet for mobiler har HTC så satset på VR briller og den slags.

Lidt overraskende dukker HTC nu op igen fra glemslen. HTC er nemlig på vej med sin første 5G telefon.

Her er en tegning af den nye HTC 5G telefon. (Illustration: ePrice China)

Den får premiere i juli og skal først og fremmest sælges på firmaets hjemmebane i Taiwan. Sandsynligheden for, at den når til Europa og Danmark er nok meget lille.

HTC lancerer snarere den nye 5G telefon, fordi man er nødt til at have sådan en på repertoiret nu om dage, hvis man skal tages seriøst. Og hjemme i Taiwan er HTC stadig et stort navn.

Meget er der ikke dukket op om den nye HTC. De store  kinesiske sociale medier er således uenige om, hvorvidt der er tale om en mellemklasse- eller en topmobil. Sandsynligvis får den en kraftig Snapdragon 865 processor som motor og tre kameraer på ryggen.

Designmæssigt skal den lægge sig tæt op ad U12+ modellen, der var HTC’s seneste flagskib fra 2018 – se hovedbilledet til denne artikel. I 2019 holdt HTC tilsyneladende et sabbat-år fra mobiler….

(Indledningsfoto til artiklen: HTC)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Politi: Pas på videomøder