Så meget koster mobile data i verden

Dette krus er også klogt

Har I også en udfordring med at holde jeres drikkevarer varme – eller for den sags skyld rigtigt kølige – i det krus, I har stående foran jer på skrivebordet eller ved sofaen?

Så er I bestemt ikke alene i verden.

Den nye generation af dobbelt-væggede kopper, krus og glas har hjulpet en hel del. De kan holde temperaturen i meget længere tid end normale drikke-beholdere. Men f.eks. ikke på en helt bestemt temperatur, som man gerne vil have.

Det nye Ember Ceramic Smart Coffee Mug lægger en ekstra dimension til de dobbelt-isolerende krus. Det er fremstillet i pænt keramik, men har samtidig indbygget sensorer, der står i trådløs forbindelse med en app på brugerens smartphone eller smarte ur.

Når man placerer Ember på et medfølgende underlag, fungerer det som en trådløs varmer. Lidt som en induktions-plade på moderne komfurer.

Via app’en kan man indstille temperaturen på krusets flyvende indhold med 1/10 grads nøjagtighed. Det må være præcist nok for selv den største entusiast ud i te eller kaffe. Sensorerne i Ember måler løbende varmen – eller kulden – og aktiverer induktions-pladen derefter.

Det måske bedste ved Ember er, at nyheden slet ikke ligner en high-tech gadget. De fleste andre ”smarte” kopper er udført i plastik materialer og er forsynet med blinkende LRED-lamper, så det bliver til lidt af et lysshow at brygge den perfekte kop mokka – og holde den ved den optimale varme.

Ember ligner et helt almindeligt krus – og så fås det i to størrelser, der passer perfekt til kaffe eller te. Nemlig med 3,0 eller 4,2 deciliters indhold.

Meget praktisk er også, at man kan forud-indstille flere varme-grader- Så skal der kun et enkelt tryk på mobilens skærm til, før man har den ideelle temperatur til de forskellige drikkevarer, man nyder mest.

Desværre er det langt fra gratis at komme i besiddelse af et intelligent Ember krus – medmindre selvfølgelig man sørger for at få det foræret. Den lille udgave koster 700 og den store 1.200 kroner. Man kan vælge mellem farverne sort, grå eller hvid….

Opvarmningen sker ligesom på et induktions-komfur.

Den trådløse varme-plade ligner en almindelig underkop.

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så meget koster mobile data i verden