Smart COVID-19 maske med alarm

Adidas viser retro tid

Adidas med den danske topchef Kasper Rørsted forbinder man normalt med sneakers, træningstøj, t-shirts osv. Alt sammen med de karakteristiske tre striber på.

Færre tænker på, at det store tyske sports-mærke også fremstiller alle mulige andre ting og sager. Accessoires, deodoranter, ure, shampoo, lounge wear osv.

Normalt plejer Adidas at være oppe i tiden og med på moden. Det gælder formentlig også med sin familie af Archive armbånds-ur, selvom deres måde at vise tiden på snarere er retro. Sådan cirka 40 år tilbage i stil.

(Foto: Adidas)

Det nyeste familie medlem er Archive M3, der helt klart er inspireret af de første spæde år i den digitale tidsalder. M3 er en moderne fortolkning af klassiske digitalure med et dobbelt display.

På den måde kan brugerne enten få vist to tidszoner på samme tid. Det kunne jo være, at vedkommende godt ville holde både øje med, hvad klokken er i Aarhus, New York og Tokyo.

Alternativt kan det ene LCD-display vise det aktuelle klokkeslæt, mens det andet bruges som stop-ur. Adidas har jo trods alt sine rødder i sports-verdenen, hvor tider og mellemtider kan være meget vigtige. Eller man lade de to skærme vise henholdsvis tid og dag/dato.

(Foto: Adidas)

Det kantede og geometriske design kan også minde en del af Teslas Cybertruck pick-up. Uret kan dog vælges i flere farver end Teslas seneste køretøj – nemlig i sort, gun-metal, sølv, gylden og navy blå.

Den danske pris fremgår endnu ikke af Adidas’ hjemmeside, men de øvrige Adidas Archive ure koster 1.049 kroner. I USA skal man betale 150 dollars for M3. Det er direkte oversat    kroner….

(Indledningsfoto til artiklen: Adidas)

(Foto: Adidas)

(Foto: Adidas)

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smart COVID-19 maske med alarm