Skype svarer igen på Zoom (opd)

Skærende nyhed til hobby-folket

Den ligner en lille printer eller skanner, men har faktisk en helt anden opgave. Cricut Joy er en smart lille skæremaskine til hjemmebrug:

Man designer sine motiver på en app til iPhone og Android eller et mere avancerede program til Macs og Windows pc’en. Kommunikationen foregår udelukkende trådløst via Bluetooth.

Motiver kan skæres ud i en maksimal bredde på 14 centimeter. Det kan foregå i over 50 forskellige materialer, der går lige papir og karton til folier og plastik.

På den måde kan man ”printe” f.eks. små navneskilte, rigtigt legetøj i kunststof eller egne motiver til t-shirts, kaffekrus, opbevaringsbokse, smartphone covers og kort til fødselsdage, gaver osv.

Cricut Joy er f.eks. fin til at skære/klippe motiver til lykønskningskort. (Foto: Cricut)

Cricut har en database, hvor man kan hente tonsvis af færdige design og skrifter. Man behøver ikke engang at være særlig kreativ for at begynde hobby-skæreriet. Faktisk kan man lave op til seks meter lange bånd med grafik og ord på.

Indendørs i den handy nye gadget sidder en præcisions-kniv, der f.eks. kan arbejde med Cricuts specielle Smart Materials. De kan via internet købes i forskellige tykkelser og også i nye materialer som vinyl og folier, som påføres med et strygejern.

Cricut har også større og mere professionelle skæremaskiner, men den lille Joy er klart den sjoveste og mest oplagte til familier. Nyheden koster 180 US dollars eller ca. 1.250 kroner….

(Indledningsfoto til artiklen: Cricut)

Cricut har en stor database med færdige motiver, man kan downloade til sin lille Joy maskine. (Foto: Cricut)

(Foto: Cricut)

Konstruktionen kan minde om en inkjet printers. Bare er printerhovedet med blæk erstattet af et skærehoved med kniv. (Foto: Cricut)

Det er op til brugeren selv, hvad hun eller han vil anvende sin skæremæssige kreativitet til. (Foto: Cricut)

(Foto: Cricut)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skype svarer igen på Zoom (opd)