Prøv at steppe ved paskontrollen

Nye søge-ikoner på Google

Nogle læsere har måske allerede opdaget, men hvis ikke: Google har introduceret nye ikoner i sin søgemaskine på pc’er. Ikonerne kendes allerede fra Google Search på mobiler, og de skal først og fremmest hjælpe brugere med at skelne mellem, hvilken webside de skal klikke videre på.

Ændringerne på desktops og laptops omfatter også reklame-ikoner, der nu fremtræder i federe skridt. På den måde bliver det lettere at adskillige marketing fra reelle søgeresultater.

Google kalder selv nyheden for en ”visuel opfriskning”. Den fik brugere af søgemaskinen på mobilen for et halvt år siden. Den tydeligste forbedring er nok, at man ser web-side ikoner ved siden af søge-resultater for hver liste.

Googles søgemaskine på mobiler fik det nye layout sidste sommer. (Foto: Google)

Google beskriver også ændringerne som en god ting for brands og virksomheder. De får deres logo eller firmanavn placeret længere fremme og i midten. En fordel, hvis forbrugeren bare lige hurtigt skanner sine resultater.

Reaktionerne på Googles design-mæssige ændringer har ikke alle været lige positive. Nogle synes, at de er grimme, og at ikonerne forstyrrer dem. Andre har slet ikke opdaget forandringerne….

(Indledningsfoto: Google)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Prøv at steppe ved paskontrollen