Xiaomi har overhalet Huawei

Fra 007 til Nokia

Selvom den næste James Bond film ”No Time to Die” er blevet udskudt til november, kan mange af de firmaer, der har betalt for ”product placement”, ikke vente så længe.

De har deres varer med 007-logoet klar nu, fordi den oprindelige film-premiere var sat til april. De ønsker ikke at brænde inde med deres lagre, så derfor kan vi i de kommende uger lege Daniel Craig et halvt år for tidligt.

Det gælder bl.a. for den britiske kuffert-fabrikant Globe-Trotter, der leverer super-agentens bagage i den 25. Bond-film. Og det gælder Nokia. Finnerne er nemlig den officielle ”mobile partner” til ”No Time to Die.”

Her er de nye 007-covers i Kevlar til Nokia 6.2 og 7.2. (Foto: HMFD Global)

Den helt nye 5G-telefon Nokia 8.3 får efter sigende en ret fremtrædende rolle i hånden på Daniel Craig i den næste 007-film. Det må vi vente med at se til efteråret, men allerede nu kan ejere af de mindre Nokia mobiler 7.2 og 6.2 få glæde af lidt Bond-atmosfære.

Fra april kan man nemlig købe specielle 007-covers til dem i det superhårde Kevlar materiale. Kevlar er normalt et ret kedeligt materiale at se på, men ok – det er ofte skudsikkert.

Nokia har derfor peppet sit Kevlar op, så det har fået en kulfiber-agtig overflade. Et 007-logo mangler naturligvis ikke.

https://www.youtube.com/watch?v=vVY3TDyp63c%20

De to covers beskytter Nokia 7.2 og 6.2 meget bedre end andre ”overfrakker” til telefonerne. De har bl.a. forstærkninger i hjørnerne, så mobilerne nok kan tåle en temmelig grov behandling. Nokia selv fortæller, at den anvendte Kevlar er fem gange stærkere end stål.

James Bond coverne i Kevlar kommer på markedet i de næste par uger. Prisen ligger på 20 euro eller ca. 150 kroner….

(Indledningsfoto til artiklen: James Bond 007 Museum Nybro)

Ikke kun Daniel Craig selv bruger Nokia telefoner i den kommende 007-film. Det gør også Lashana Lynch, der overtager Bond-rollen, når Craig forlader MI6 i slutningen af ”No Time to Die”. Lynch bliver den første kvindelige og farvede 007 i filmhistorien. (Foto: MGM)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Xiaomi har overhalet Huawei