Historien om Sony (video)

Et armbånd med følelse i

Alle har lyst til at give sin nærmeste et kram – i hvert fald engang imellem. Et tryk i hånden, et kærtegn i nakken, et tryk på armen eller et klap på skulderen.

No problem så længe kram-modtageren står ved siden af. Men hvad så, hvis vedkommende er langt borte eller bare ikke i nærheden?

Så kan man selvfølgelig ringe til vedkommende, sende en sms eller email. Det er bare ikke helt diskret og kræver, at modtageren tager sin mobiltelefon frem.

Ikke sådan med det nye HEY armbånd. Det giver signalet på den mest oplagte måde af alle. Ved berøring.

HEY består af to elektroniske armbånd i par, som står trådløst i forbindelse med hinanden via Bluetooth, smartphone og internet.

Når den ene HEY ejer vil sende f.eks. et kærtegn eller en diskret påmindelse, gnider vedkommende blot hen over armbåndets top eller klemmer det blidt om armen.

Et sekund senere vil modtageren føle det samme. Blot så en diskret vibration eller stramning, som kun han eller han kan mærke eller høre. Meget personligt og meget diskret.

Folkene bag HEY ser deres opfindelse som oplagt til long distance kæreste forhold, en hurtig hilsen mellem generationer, et klap på skulderen før eksamen eller måske en påmindelse om, at et barn skal komme hjem.

Eller man kan bare bruge en blid berøring af armbåndet til at sende et ”hej, jeg er jer.”

HEY er måske nok en simpel gadget sammenlignet med et moderne smartur. Omvendt er HEY meget nemmere at betjene, meget billigere at købe – og udfylder en vigtig mission for mange mennesker.

HEY armbånd fås i sort eller hvid. Et sæt kan i øjeblikket forudbestilles via Kickstarter til priser fra 74 euro eller ca. 550 kroner….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Historien om Sony (video)