Hvilke kvinder vil vi vide mere om?

En moppedreng af en mobil

Rigtig mange vil gerne skære en skive af det store smartphone marked til sig selv. I det daglige ser vi måske kun en håndfuld mobil-mærker i danske butikker og hænder, men i underskoven er der hundreder af fabrikater at vælge imellem og mange tusinde forskellige modeller.

Batteri-giganten Energizer er et af de firmaer, som forsøger at kæmpe sig til en lille andel af den store kage, der hvert år sælger over en milliard mobiler på verdensplan.

Energizer har “lejet” sit navn ud til det franske telefirma Avenir Telecom, der har specialiseret sig i netop den form for handel: Man køber billige ”no name” mobiler op i Østen og får sat sit eget navn på.

Avenir alias Energizer har nu lanceret en ny topmodel. Top er den i hvert fald i størrelse. 7,1 tommer er LCD-skærmen på, og det er stort. Men væn jer til formatet. I løbet af i år vil der komme mange telefoner med et display på 18 centimeter i diagonal. I dag betragtes 6,7 tommer eller 17 cm som meget stort.

Lige nu er 6,7 tommers skærme det store. Væn jer til. at næste trin bliver 7,1 tommer. (Foto: Avenir Telecom)

Skærmen på  Energizer Ultimate U710S viser billeder i Full HD+ kvalitet (2.244 gange 1.080 punkter) og i 19:9 format. Den ligger ikke som normalt bag Cornings Gorilla glas, men bag japansk Asahi glas. Det skal være mindst lige så hårdført, for Energizer telefonen er beregnet til at blive brugt – ikke gemt af vejen i en lomme eller taske.

Inde bag det solide cover i kunststof og aluminium sidder en HelioP23 MT6763 processor fra taiwanesiske MediaTek. Den er billigere i indkøb end de amerikanske Snapdragon chips. Vigtigt, når en stor telefon skal sælges til en lille pris.

Energizers moppedreng af en mobil kommer med en ren Android 10, 3GB RAM og 32 GB lager. Sidstnævnte kan udvides til 128 GB via et MicroSD kort. Batteriet lever op til formatet – 6.000 mAh er meget stort for en mobil. Man er vel ikke batteri-fabrikant for ingenting.

På ryggen sidder et dobbelt kamera med 13 megapixel og VGA billed-sensorer og på fronten en 5 MP selfie-skyder. Det er altså ikke på fotofronten, at Energizer skal imponere. Dertil kommer et traditionelt hovedtelefon-stik på 3,5 mm, GPS og IP68 specifikationer for vand og støv.

Avenir Telecom mangler at fortælle, hvad Energizer U710S skal koste. Et godt bud kunne være omkring 2.000 kroner….

(Indledningsfoto til artiklen: Avenir)

Når man er en af verdens store batteri-fabrikanter, skal det kunne mærkes på ens mobiltelefoner. Energizer U710S slæber rundt på et enormt batteri på 6.000 mAh. (Foto: Avenir)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvilke kvinder vil vi vide mere om?