Får bytte-batterier et comeback?

Pak dine AirPods ind i retro

Med de enorme salgstal, som Apple kan registrere på sine AirPods, kan det ikke undre, at der er opstået et enormt marked for ekstra udstyr til de populære øretelefoner.

For et par dage siden viste jeg remmen til et Apple Watch ur, som havde fået et par ekstra lommer monteret til at sætte AirPods i. Tidligere har jeg også præsenteret nydelige læder-indpakninger til det lidt kedelige og ferske AirPods bære-etui – eller hvad med Airpods belagt med 24 karat guld?

I dag er turen så kommet til et AirPods æske, som appellerer til alle fans af retro computerspil. Det nye Elago AW5 etui minder nemlig om en klassisk spille-konsol. Komplet med knapper, men altså i mini-format.

(Foto: Elago)

Elago nyheden er udført i armeret silikone, så den yder en rigtig god beskyttelse til et sæt sarte AirPods. AW5 er som en ekstra frakke, for det originale AirPods etui kan placeres i det uden problem. Så går man heller ikke glip af den automatiske batteri-opladning. Den trådløse fungerer også.

Elago oplyser, at den nostalgiske æske passer både til første  og anden generation af AirPods. Dertil kommer, at etuiet fås i både sort og lysegråt. Det er dobbelt så mange farver, som Apple selv tilbyder – nemlig kun hvidt.

Prisen er bestemt overkommelig – 16 US dollars eller ca. 110 kroner. Ikke meget for at få en mere opsigtsvækkende AirPods indpakning, end Apple selv tilbyder….

(Indledningsfoto til artiklen: Elago)

Det retro AirPods etui fås både i sort og i den lysegrå farve, der var trendy tilbage i 1990’erne. (Foto: Elago)

Elags skægge AirPods æske kan bruges både til trådløs opladning og med kabel. (Foto: Elago)

 

(Foto: Elago)

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Får bytte-batterier et comeback?