Huawei klar med sin egen app store

Nu siver info om næste års OnePlus 8

OnePlus har aldrig sat sit lys under en skæppe. Nogle vil måske endda mene, at den kinesiske mobilfabrikant har slået lige vel meget ud med armene.

På den anden side har OnePlus sjældent skuffet, når de opreklamerede produkter så er kommet på markedet. Snarere tværtimod.

Lige nu har OnePlus topledere travlt med at fortælle om næste års produkter, selvom det kun er to-tre måneder siden, at de seneste OnePlus 7T modeller er kommet i butikkerne.

For en uge siden lovede OnePlus således, at man ville vise fremtidens mobiltelefon på CES Show udstillingen i Las Vegas lige efter nytår. Kun som koncept dog, men med en klar indication af, hvordan designet på mobiltelefoner vil ændre sig i de kommende år.

OnePlus’ grundlægger og topchef Pete Lau er begyndt at fortælle om næste års model 8 telefoner. (Foto: MyDriver)

OnePlus’ ”lokkemad” har selvfølgelig fået både medier og analytikere til at gætte på, hvad det mon var af revolutionære ideer, som OnePlus Concept One ville vise i USA om et par uger. De fleste venter, at det nok bliver en folde-mobil a la Samsung, Huawei eller Motorola, men med et mere dristigt design,

Det får vi snart at se. Men allerede, mens spændingen sitrer i luften, melder OnePlus ud med næste nyhed. Nemlig de første konkrete information om næste års OnePlus 8 telefon. Her er der så tale om et rigtigt produkt, man kan købe fra foråret. Ikke kun et koncept.

Ved et møde med flere asiatiske journalister skal OnePlus’ stifter og topchef Pete Lau have lovet, at OnePlus 8 bliver ”den smukkeste telefon, som vi nogensinde har lavet.”

Model 8 kommer i tre udgaver, så OnePlus kan dække et bredere marked end i dag. Modsat sine konkurrenter har OnePlus i dag kun telefoner i ét segment. Nemlig de avancerede smartphones, der kan mindst lige så meget som de dyrere og mere kendte iPhones og Samsung Galaxies, men koster mindre.

Dette her skal være designet på OnePlus næste “lavpris” mobil – OnePlus 8 Lite. (Foto: OnLeaks)

Fra næste år får vi både en OnePlus 8, en OnePlus 8 Pro – og som noget nyt – en OnePlus 8 Lite. I hvert falde de to dyrere modeller får Qualcomms helt nye Snapdragon 865 processor ombord. Desuden ventes OnePlus at give sine skærme et ekstra boost. Nemlig ved at hæve opdaterings-frekvensen nok engang – til 120 Hz,

For et halvt år siden tog OnePlus førertrøjen i markedet ved – som den første større fabrikant – at tilbyde mobiler med 90 Hz displays. Alle andre havde kun 60 Hz. Den højere frekvens er især en fordel ved visning af video eller hurtige computerspil.

I mellemtiden har mange af OnePlus’ rivaler lugtet lunten. De har enten præsenteret eller annonceret, at de også kommer med 90 Hz skærme. Så, hvis OnePlus ønsker at beholde den gule førertrøje, må frekvensen øges til f.eks. 120 Hz.

Topmodellen OnePlus 8 Pro ventes også at diske op med fire kameraer på ryggen – mod i dag tre. Det ekstra objektiv skal give dybde og 3D effekter. Rent teknisk kaldes det for en ToF sensor.

Sådan lokker OnePlus nysgerrigheden til et koncept for fremtidens mobil,som vil blive vist på CES Show i Las Vegas til januar. (Foto: OnePlus)

Endnu mere åbenlyst vil OnePlus droppe den ellers smarte skuffe i toppen af telefonen, hvor selfie kameraet gemmer sig. I steder vil OnePlus 8 have en lille udskæring øverst i displayet til en enkelt selfie skyder, mens Pro modellen får to.

Skærmen på OnePlus 8 og 8 Lite bliver på 6,4 tommer i Full HD+ kvalitet, mens OnePlus 8 Pro får en skærm på 6,7 tommer i Quad HD+ og visning af 3.140 gange 1.440 punkter. Forskellen på 8 og 8 Lite vil være, at lillebrors display kun er på 90 Hz, mens storebror opdaterer billedet 120 gange i sekunder (120 Hz).

OnePlus 8 og 8 Pro vil blive tilbudt i udgaver til 5G telefoni. De vil som standard have 8 eller 12 GB RAM  og 128 eller 256 GB lager. Lite modellen kommer med 6 eller 8 GB RAM og knap s¨å hurtige hukommelses-chips.

Endelig skal OnePlus 8 være udrustet med et 4.000 mAh batteri med 30 watt hurtig opladning. Den dyrere 8 Pro får et 4.500 mAh batteri med 35 watt Fast Charger….

(Indledningsfoto til artiklen: MyDriver)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Huawei klar med sin egen app store