146 Android apps giver problemer

IKEA pære med varmt lys kan fjernstyres

IKEA har et ry at leve op til. Nemlig at være verdens bedste til at levere ok elegante møbler til en meget lav pris. I de seneste par år gælder det også med elektronisk som intelligent belysning og trådløse højttalere.

Med sin nye Trådfri pære forsvarer IKEA sin rolle suverænt. En ”smart” elpære, der kan levere klassisk hygge-belysning uden at koste en herregård. 99 kroner koster nyheden, og det er meget ok for elpære, hvis lysstyrke kan indstilles med en trådløs dæmper eller IKEA’s Home Smart app på mobiltelefonen.

Trådfri leverer, hvad man med et moderne udtryk kalder ”mood light”. Det vil sige en varm, lidt gammeldags glød, der passer fint til IKEA møbler i træ. Kan man lide stearinlys, kan man også lide den elektriske Trådfri pære.

Nok så relevant er, at IKEA nyheden bruger 80 procent mindre strøm og lyser 20 gange længere end en konventionel elpære….

(Indledningsfoto: IKEA)

IKEA’s nye smarte Trådfri elpære kommer med brunt klart glas og en klassisk varm glød. Pæren har E27 sokkel og kan levere 250 lumens lys. Den kan fjernstyres trådløst fra f.eks en smartphone app. (Foto: IKEA) ED-pære E27 250 lumen, trådløs, kan dæmpes varm glød, globe brunt klart glas

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

146 Android apps giver problemer