De tjener mest på Instagram

Beats hørebøffer får støjreduktion

 De nye AirPods Pro var ikke den eneste nyhed, som Apple havde i lommen i går. Men AirPods var klart den vigtigste. Også fordi de første tests, som er blevet offentliggjort online, tyder på, at de nye Apple øretelefoner spiller ganske fremragende.

Med i en inderlomme havde Apple også en ny udgave sine populære Beats by Dre Solo Pro høretelefoner.  Ligesom hos Airpods Pro er hovedtelefonernes vigtigste fremskridt, at de har fået en aktiv støjreduktion (ANC).

Det er noget, rigtig mange Beats brugere har længtes efter. ANC gør det nemlig muligt at høre sin favorit musik og alligevel kunne følge med i vigtige lyde fra omverdenen. Bilister, der dytter eller kolleger der råber – for eksempel.

Modsat Apples AirPods Pro kan de nye BeatsSolo Pro hovedtelefoner fås i en stribe forskellige farver. (Foto: Beats)

Teknologien er principielt den samme i AirPods Pre og Beats Solo Pro. Målinger i real-time bevarer lydkvaliteten på et højt niveau, mens Transparency Mode lader lyde udefra slippe ind til brugerens ører og opmærksomhed.

Lydkvaliteten i de trådløse Beats Solo Pro hovedtelefoner skal være markant forbedret. Lydbalancen mere neutral, bassen mere præcis og mellemtonerne mere naturlige end i tidligere Beats ”hørebøffer”.

Beats Solo Pro rummer et li-ion batteri, der kan holde musikken kørende i imponerende 40 timer – hvis man kobler støjreduktion og Transparency fra. Tænder man for de nye features, falder spilletiden til 22 timer. Det lyder bestemt også ok.

Beats Solo Pro har fået samme aktive støjreduktion og Transparency Mode som deres små fætre AirPods Pro. (Foto: Beats)

Tilmed har Beats, der er et datterselskab under Apple, indbygget en slags lyn-opladning i sine nye hovedtelefoner. Efter 10 minutters energi-tilførsel kærer Solo Pro videre i tre timer.

Beats har for vane aldrig at fortælle om de drivere – de små højttaler-enheder – som firmaet indbygger i sine hovedtelefoner. Det er også tilfældet med de nye Solo Pro.

Hvad vi til gengæld får at vide er, at Solo Pro indeholder samme H1 chip som i AirPods Pro. Der er kommet den seneste nye Bluetooth, to ekstra gode mikrofoner til trådløs telefoni samt accelerometre, der detekterer både bevægelse og hastighed.

I USA koster de nye Beats Solo Pro ANC hovedtelefoner 300 USD. Det er 50 dollars dyrere end AirPods Pro. En dansk pris på Beats nyheden er ikke offentliggjort endnu, men AirPods Pro koster 2.199 kroner. Så kan man tage det som udgangspunkt.…

Når man folder Solo Pro sammen, slukker hovedtelefonerne automatisk – og vice versa. (Foto: Beats)

(Foto: Beats)

(Foto: Beats)

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De tjener mest på Instagram