Alarm til iPhone 5 ejere

De tjener mest på Instagram

For nogle dage siden skrev jeg her på bloggen om den portugisiske fodbold-spiller Cristiano Ronaldo, der nu tjener flere penge på sine Instagram indlæg end på sine mål på grønsværen for Juventus.

Adskillige læsere har reageret på den historie og bedt mig om at vise en oversigt over de mennesker, som henter flest penge ved at poste kommercielle indlæg på Instagram. Ikke kun stjernen over dem alle.

Top-10 listen kommer så her. Den afslører, at man generelt set skal være enten fodboldspiller eller medlem af Kardashian/Jenner klanen for at tjene de helt store penge.

En ny analyse fra Buzz Bingo afslører, at pop-sangerinden Selena Gomez i øjeblikket er den eneste undtagelse, der bekræfter reglen.

(Infografik: Statista.com)

Ronaldos 187 millioner følgere på Instagram giver ham en enorm rækkevidde, og det er firmaer parat til at betale dyrt for. Ronaldo modtager således op til en million US dollars for at rose eller nævne et produkt eller et brand på Instagram. Vel at mærke for bare et enkelt indlæg.

Cristiano Ronaldo tjente sidste år 47,8 millioner dollars på betalte Instagram poster. Nummer to på listen er Ronaldos store konkurrent på fodbold-banen – Lionel Messi. Han tjener dog kun 23,3 millioner dollars om året på sine Instagram aktiviteter.

Reality-baben fra tv – Kendall Jenner – tager så tredjepladsen med en årlig Instagram indtjening på 15,9 millioner dollars. Det er da heller ikke så ringe endda – 109 mio. kroner for at skrive en reklame-tekst på nettet engang imellem….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alarm til iPhone 5 ejere