Tænk vil advare om online snyd

Nu kommer den kloge pude

Puder er normalt ikke ting, man forbinder med særlig intelligens. De kan se pæne og behagelige ud, men smarte…

Vi bliver nødt til at ændre mening på det punkt, efter at den nye Sunrise Smart Light Pillow er kommet på markedet. Den indeholder nemlig seks klinisk afprøvede metoder til at hjælpe sin bruger til at sove bedre.

Det er f.eks. et integreret vækkeur med alarm, som henter sin bruger til live på en blid måde. Eller en søvn måler, som holder øje med, om man sover roligt eller uroligt og hvor længe.

Puden rummer også en højttaler der spiller søvndyssende natur-lyde og rytmer, når man skal sove. Og mere opfriskende toner, når man vågner langsomt om morgenen.

Højttaleren kan naturligvis også bruges til at afspille godnat historier fra en e-bog, eller som man streamer fra internet via sin smartphone.

En støjblokker sidder såmænd også i puden. Den skal kunne filtrere uønsket larm væk fra brugerens ører, så han eller hun ikke hele tiden ligger og lytter i stedet for at sove.

Endelig er Sunrise Smart puden forsynet med intelligent lys, der enten efterligner en solopgang om morgenen eller en solnedgang om aftenen.

Ved at kopiere lyset, når solen står op ude i naturen, vil ens krop stoppe produktionen af sove-hormonet melatonin, og man vil vågne mere frisk og udhvilet.

Skal man være bruge ekstra energi straks fra morgenstunden, sætter man sin pude til at lyse med blåt lys på vække tidspunktet.

Det indbyggede lys i puden kan selvfølgelig også bruges den modsatte vej – til at falde i søvn. F.eks. ved at aftage ganske langsomt eller fungere som en læselampe, så man kan vende nogle sider af sin roman eller et magasin, inden man lukker øjnene.

Alle disse ting – plus vækketidspunkt – styres fra en app på brugerens smartphone. For mobilen har flere og flere mennesker jo med i soveværelset.

Når man så er vågnet og har fået dagens første kop kaffe eller tre, kan smartphone skærmen aflevere detaljeret rapport om, hvordan man har sovet i den forløbne nat. Fordelt på tider med let og tung søvn, hele søvnforløbet, hvor længe man har snuet osv.

Sunrise puden med sine integrerede LED-lamper og trådløse musik anlæg i miniformat er fremstillet i holdbare materialer og i et design, der fremmer søvnighed. Man kan sågar vælge mellem en pude i klassisk udformning eller i et særligt ergonomisk design.

Den smarte og intelligeynte pude kan i øjeblikket forudbestilles til 119 USD eller ca. 850 kroner. Prisen indbefatter forsendelse til Danmark.

Zzzzzz….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tænk vil advare om online snyd