Netflix med ægte Hi-Fi lyd

Goof Bike er lige til stranden

Sommer er motorcyklernes hjemmebane, men ikke alle ”kværne” er lige velegnede til at klare den varme årstids udfordringer, krav og fornøjelser.

Den nye Goof Bike fra australske Deus Ex Machina kunne sagtens blive landevejens og strand-promenadernes svar på surfbrædder i brændingen og kølige forfriskninger fra den lokale kiosk eller cafe.

Australske medier beskriver den nye Goof Bike som mindre motorcykel, men mere party fun på to hjul. Det nye køretøj kunne nemlig snildt deltage i ethvert tv-show med opgaver i junglen. Goof Nike ser nemlig lidt ud, som om dens seneste fører har været en orangutan.

Kunstneren Paul McNeil og Deus Ex mekaniker Jeremy ”Frenchy” Tagand er hjernerne bag den skægge sommer-motorcykel, der er bygget oven på en lille Suzuki V90 med 100 ccm motor.

Goof Bike har bl.a. fået tykke dæk, som skal lade motorcyklen kunne kæmpe sig igennem både blødt sand i klitterne og mudder længere inde på land. Og der er et stativ til et surfbrædt, der fungerer som solskygge.

Meget praktisk er også holdere til badetøj og håndklæder på den lille motorcykel, der er lakeret i bedste retro hippie stil med airbrush farver. Det var jo dengang, at man havde ”the endless summer of 69”.

Det eneste, man kunne udsætte på den nye Goof Bike, er, at den ikke sælges med en elmotor. Det ville gøre motorcyklen helt up to date med tidens strøm.

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Netflix med ægte Hi-Fi lyd