Skærm-problemer skubber Samsung mobil (opd)

Verdens dyreste taske til mobilen?

Tag nu ikke fejl. Hvad der ligner en taske fra det lokale læder-værksted eller formnings-timerne er et kostbart stykke mærkevare accessoire, som skal beskytte ejerens mobiltelefon, nøgler og kreditkort.

Den franske luksus-fabrikant Hermès har designet denne nye taske, som man kan have både med om halsen eller holde om armen.

Loop Leather Case hedder den, og kreditkortet skal flashe med 700 euro eller ca. 5.300 kroner for at købe et eksemplar til sig selv eller som gave til en “mobile addict”.

Meningen er nok hurtigt delte, hvorvidt Hermès nyheden er elegant eller slet ikke passer sammen med det andet mærkevare-tøj og den dyre iPhone Xs Max, man bærer rundt på.

Men i hvert fald ser der ud til at være god plads i tasken, og mobilen ligger godt beskyttet bag tykt, håndsyet Mysore gedeskind.

Man kan vælge mellem to kulører – rødt og blåt – eller i Hermès’ farverige sprogbrug Rouge de Coeur og Bleu Encre. Syningerne er i hvidt, og ganske praktisk kan man tage den forreste halvdel af tasken og lægge den i lommen som en lille pung….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skærm-problemer skubber Samsung mobil (opd)