Snyder Huawei med tallene?

De mest populære Android apps i august

Hvis man studerer hitlisterne over de mest eftertragtede Android apps i verden, har man ingen antydning af, at Facebook skulle være i krise og miste masser af især yngre brugere.

Facebook sidder nemlig solidt på tronen, når det gælder apps til Android telefoner og tablets. Seks af de ti mest downloadede apps på globalt plan kommer nemlig fra Mark Zuckerbergs koncern.

239 af de i alt 360 millioner Android apps, som brugerne hentede hjem i august, hører nemlig til Facebook gruppens.

Verdens klar mest populære app er Facebooks WhatsApp, der efterhånden har siddet på Android tronen i mange måneder i træk. I august blev WhatsApp downloaded næsten 72 millioner gange – 13 mio. flere end Facebook Messenger.

Kigger man til gengæld på den amerikanske Android hitliste for august, kan man godt se, at Facebook ikke er lige så stærk længere på hjemmebane som ude i verden.

Ganske vist ligger Facebooks Messenger app klart nummer ét i USA med over 5,6 millioner downloads til Android mobiler og tablets, men Facebook gruppen som helhed har kun tre apps med i denn amerikanske Top-10. De andre er Instagram på en femteplads og WhatsApp på position syv.

Det var nye tal fra netop USA, som i går fortalte, at halvdelen af de unge mellem 18 og 29 år har eller har haft slettet deres Facebook app på mobilen i de senere måneder som følge af bl.a. Cambridge Analytica skandalen og den mistede tillid til Facebooks beskyttelse af sine brugeres personlige data.

Android statistikkerne kommer fra analysefirmaet Priori Data, der løbende overvåger mobilbrugeres app-vaner og anvendelser.

Priori har også netop offentliggjort en Android Top-10 for Storbritannien. Den placerer WhatsApp alene i spidsen, mens Messenger ligger som nummer tre og Instagram som nummer otte i august….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Snyder Huawei med tallene?