Huawei AI Cube er anderledes

Nye iPhones den 12. september (opdateret)

Det er sjældent, at der er noget, som er sikkert på forhånd, når Apple lancerer nye telefoner. Apple er kendt for et være notorisk tavs forud for en ny præsentation.

I stedet lader Apple journalister og analytikere gætte på livet løs. Det giver masser af gratis omtale, og millioner af iPhone fans er helt oppe på beatet, fordi der snart sker noget nyt og spændende.

Således også i år, hvor der lige nu kun er to ting sikre. Den ene er, at verdens-premieren foregår den 12. september i Apples nye ringformede hovedsæde. Og at der kommer tre nye modeller, der alle har arvet designet fra den på mange måder banebrydende iPhone X fra efteråret 2017.

Det amerikanske Apple magasin 9toMac påstår, at dette er originale fotos af de to nye iPhone topmodeller lagt oven på hinanden.

Mere usædvanligt er det, at der er kommet masser af forvirring om navngivningen af de nye iPhones så kort før lanceringen.

Indtil for et par dage siden regnede de fleste med, at den billigste version skulle hedde iPhone 9, mellem-modellen iPhone 11 (XI) og den nye toptelefon iPhone 11 Plus eller Pro.

Nu forlyder det så, at Apple vil slette tal-betegnelserne i sine fremtidige i telefoner. I stedet skal de to dyre modeller med OLED skærme hedde iPhone Xs og den største af dem iPhone Xs Max. Den “lille” billig-model med LCD-skærm skal tilsvarende ikke hedde iPhone 9, hvilket ellers ville være oplagt, fordi nitallet er ledigt i Apples logiske talrække. De seneste rygter vil vide, at iPhone Xr skal være navnet.

Muligvis dropper Apple også Plus navnet for sine store udgaver og vil fortsætte i samme stil, som vi kender det fra MacBooks. Her adskiller Apple kun modellerne på deres skærm-størrelse.

Apple ventes også at afsløre den nye 4. generation af Apple Watch ved iPhone lanceringen den 12. september. (Foto: 9toMac)

Med andre ord kunne de nye hedde iPhone XS 5,8 og 6,5. Den billigste variant med 6,2 tommers LCD display skulle så stadig kaldes iPhone 9, der er ubrugt i Apples talskala. Den vil samtidig være Apples sidste iPhone med LCD skærm. Fra næste år indbygger Apple kun OLED displays.

Det kan dog også sagtens være, at Apple bare kører sin vante rytme med S-modeller hvert andet år. Så betyder XS blot 10S i virkeligheden, og mobiler i  2019 vil så skulle hedde iPhone 11.

I det ydre design ligner de tre nye iPhone søskende hinanden meget. Ud over de forskelligt store skærme er det nemmest at se forskellene på telefonernes bagside. Den billigste model har kun ét kamera, mellem-modellen to og den nye gigant iPhone to eller måske sågar tre….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Huawei AI Cube er anderledes