Fortidens fremtids-ur får nyt liv

Sid godt i arkaden

Når man står i en grillbar eller en spillebar foran en af de klassiske arkadespil, kan man ikke bare sætte sig ned. En høj barstol kan gå an, men ellers går det kun at stå op, så man kan bevæge sig frit, hoppe og danse – alt efter hvordan det går med spillet.

Hvis der skal være tid til hvil mellem spillene – selv den mest hårdføre esports-mand eller-kvinde kan jo blive træt – kommer jeg her med et par gode forslag til passende lænestole.

Det franske design firma Harow i Paris sælger nemlig en kollektion af møbler – Arcade Sofas hedder de – der er tydeligvis inspireret af 1980’ernes og 90’ernes elektroniske video-spil-maskiner.

Hver Arcade Sofa bliver håndbygget af genbrugt træ, metal og fløjl. Hvis man har penge nok, kan møblet skræddersys efter købereens ønsker. Man kan sågar få sofaen med indbygget neonlys eller rækker af små LED-lamper.

Hver sofa måler 125 gange 110 gange 150 centimeter og vejer 55 kilo, så den er bygget af solide materialer – og med en grøn samvittighed.

Ifølge Harow varierer prisen efter design og udstyr. Den oplyses kun på direkte forespørgsel hos design firmaet i Paris, men regn med at den er høj. Der er jo tale om unika og samler objekter….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fortidens fremtids-ur får nyt liv