Sony viser stærk GoPro rival

Fortidens fremtids-ur får nyt liv

Tilbage i 1980’erne skabte Bulova pænt opsigt i urbranchen og i modebladene, da man lancerede et helt anderledes designet digitalur.

Den amerikanske urfabrikant lancerede nemlig sit Computron ur, der havde sit røde LED display siddende på siden af urkassen – ikke oven på urkassen som alle andre.

Det var især smart for bilister og cyklister, der ikke behøvede at tage hænderne af rat eller styr for at kunne læse, hvad klokken var.

Nu – flere årtier senere- genopliver Bulova sit banebrydende Computron. I samme design, men med en lidt mere moderne indmad. Det nye Computron kan ikke kun vise tiden som det gamle, men også dato, en alternativ tidszome (dual-time) og måned af året.

Hvis man elsker retro – og f.eks. spiller vinylplader i stedet for streamet musik – er Bulowa Computron et “must”.

Det er ikke imponerende, når man sammenligner med moderne armbåndsure – og slet ikke smartwatches. Omvendt virker Computron selv med så mange år på bagen stadig utrolig futurististisk. Som taget direkte ud af en science fiction film.

Bulova, der i dag ejes af den japanske Citizen koncern, vil tilbyde det nye Computron i tre forskellige versioner. Først og fremmest er der guld udgaven, som er en direkte kopi af det gamle ur. Men den er nu suppleret i Computrons i sort eller i rustfrit stål.

Bulova har præsenteret sin gen-fødsel af det skægge digitalur på Baselworld 2019 udstillingen i Schweiz, hvor urfolk fra hele verden lige har været samlet.

Computron kan købes fra efteråret. I guldbelagt udgave og med røde LED tal bliver prisen 395 USD eller ca. 2.700 kroner. Bulova i sort med røde tal eller stål med blå cifre koster 295 USD – ca. 2.000 kroner….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sony viser stærk GoPro rival