Disse mennesker er lavet af AI

Samsung hjælper dansk musik

Internet er fuldt af mange, mere eller mindre gode musik universer og portaler. Nogle er åbenlyst kommercielle, andre alternative og uafhængige.

Her til nytår er den danske musik scene blevet et nyt univers rigere, efter at elektronik giganten Samsung har åbnet Music Galaxy i samarbejde med pladeselskabet Universal Music og dennes bureau Twentyfive & Thirty.

De tre partnere forklarer, at Music Galaxy skal koncentrere sig om dansk musik – og kun musikken. Universet handler om det musikalske indhold og den skabende proces. Ikke om kunstnernes privatliv.

Music Galaxy vil have særligt fokus på det nyskabende, udforskende, drømmene, talenterne og den legende del af musikken.

Det første band, som sætter det nye univers i gang, er Scarlet Pleasure. Bandets første live optræden for fem år siden var netop i Samsung regi. Senest har bandet bl.a. spillet på Islands store musik festival Airwaves 2018.

Scarlet Pleasure indledte med at satse på et gennembrud i USA, hvilket dog viste sig at være svært. Langt bedre er det gået i Danmark, hvor trioen både har haft hits, der var P3’s Uundgåelige og de femte mest spillede sange i P3 og P4 i 2014.

Scarlet Pleasure er det første danske band, som “optræder” i det nye Music Galaxy univers på internet.

I 2017 havde Scarlet Pleasure sit hidtil bedste år. Her vandt bandet både titlen som Årets Danske Gruppe og Året Danske Hit ved Danish Music Awards.

Music Galaxy vil bl.a. give adgang til unikke versioner af danske artisters nye numre, til live optrædender, lytte sessioner og interviews, der lader kunstnerne sætte ord og billeder på deres arbejde.

For Samsung, som alle danskere kender fra mobiltelefoner og tv-apparater, handler Music Galaxy om at skabe nye muligheder for musikerne. Desuden skal danske fans have en ny måde at opleve musik på.

”Vores tilgang handler mere om bands end om brands. Vi syntes, at der manglede et univers, som går i dybden med den kreative proces bag musikken og samtidig kan skabe kontakt mellem musikerne og publikum på en ny måde,” forklarer Claus Holm. Han er Country Manager for Samsung i Danmark.

Som nævnt gik Music Galaxy i luften i går på denne adresse. Universet kan desuden følges via egne og Samsungs sociale kanaler.

I sin pressemeddelelse antyder Music Galaxy, at Scarlet Pleasure lancerer en ny stil. Hidtil har trioen koncentreret sig om glimrende pop og rhythm & blues. Spændende at høre, hvad det nye er….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Disse mennesker er lavet af AI