Fingernegl sladrer om din sundhed

Pak harddisken ind i gummi

Mange bruger eksterne harddisk til backup af deres vitale informationer eller til transport af data mellem forskellige geografiske steder. En USB-stick har trods alt sine begrænsninger i kapacitet, når man f.eks. har mange digitale fotos i høj opløsning eller hele databaser, der skal flyttes.

Så praktiske bærbare harddiske end kan være – de fleste af dem har i hvert fald to svagheder. Hastigheden og deres fysik. De kan f.eks. ikke lide at få voldsomme stød, puf eller blive tabt på gulvet.

Sidstnævnte udfordring har den sydkoreanske designer Do Kyung Lee kastet sig over. Hans nye serie af Stripe harddisk er både super-solide, og så ser de coole ud med deres glade farver og mønstre.

Eksterne harddiske er normalt pakket ind i glat og stift metal eller kunststof. Stripe bruger i stedet gummi, som er skåret ud i ”striber”. Luft-kanalerne mellem striberne giver en ekstra dæmpning og affjedring.

Designerens konsekvente tankegang understreges også af, at hans harddiske ikke behøver en tyk og beskyttende indpakning i kasser med skum osv. Stripes sikrer sig selv.

Eneste ulempe: Do Kyung Lees utraditionelle harddiske findes kun som prototyper lige nu. Ingen stor disk-fabrikant er hoppet på vognen og har købt ideen til storproduktion….

Når harddisken er så godt beskyttet i sig selv, er der ingen grund til at pakke den stort ind. I sin pose ligner Stripe et mobiltelefon cover eller et stykke kød.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fingernegl sladrer om din sundhed