Første luksus cover til iPhone 11

LG viser stor nyhed til cocktail fans

Hvis man elsker rigtigt gode cocktails og long drinks, skal de naturligvis indeholde pænt formede isklumper.. Ikke bare de sædvanlige standard terninger, men gerne perfekt runde stykker is.

Fremover behøver I ikke at købe specielle forme, hvor de bold-formede isterninger bliver lavet i manuelt. Sydkoreanske LG kommer nemlig med et køle-/fryseskab, der klarer operationen perfekt og helt automatisk.

LG’s nye Signature InstaView køler er smart på mange måder. Det amerikaner-store skab har selvfølgelig Wi-Fi og kan styres af brugerne via Google Assistent og LG’s egen ThinQ kunstige intelligens. Men meget vigtigere: Det kan producere en hel bunke designer isterninger ad gangen. Man behøver ikke at fryse dem ned enkeltvis.

Er det ikke et smukt syn. Perfekt formede isterninger med krystalklart frosset vand – direkte fra køleskabet?

Køleskabet har faktisk hele to is-fabrikker indbygget. Den ene producerer almindelige isterninger på rekord-hurtig tid. Den anden lader nedfrysningen foregå stille og roligt, så resultatet bliver krystalklare og gennemsigtige kreationer, som man næsten ikke tør kalde for ”isklumper”. Det lyder for ordinært.

LG kalder sin nye opfindelse for ”Craft Ice Slow Melting Ice Maker.” Den er for kendere og entusiaster med stor tålmodighed. Køleskabet kan nemlig kun lave to is-kunstværker ad gangen.

LG’s nyhed har såmænd også andre specialiteter, som bartenderen i hjemmet vil elske. Køleskabets integrerede vandhane kan således aflevere sit filtrede vand i nøje afmålte doser på 12, 24, 36 eller 48 centiliter. Så behøver man ikke at tage et målebæger frem, når cocktail’en skal mixes.

LG’s Signature InstaView Refrigerator kommer i fire forskellige udgaver, der alle har den specielle Door-in-Door feature. Det er dobbelte døre, hvor man kun behøver at åbne den ydre del for at komme til de ting, man bruger mest – typisk mælk, juice og sodavand. Det sparer strøm, når man ikke skal åbne porten ind til hele indholdet.

Selvfølgelig indeholder nyheden Smart Cooling og Nature Fresh, der holder de forskellige sektioner af køle-/fryseskabet på præcis den temperatur, man ønsker. Den indstilles ved hjælp af LG’s ThinQ app på mobiltelefonen. Endelig er InstaView ikke kun udstyret med rustfrit stål på ydersiden. Også de indre flader har metal finish i stedet for det normale hvide plastik.

Om det coole nye køleskab kommer på det danske marked – og til hvilken pris – har vi endnu ikke kunnet få oplyst. Amerikanerne kan købe nyheden fra oktober til priser, der begynder ved 4.400 USD. Det svarer til ca. 30.000 kroner…..

Her ses princippet i de dobbelte døre. LG køleskabvet fås desuden med vindue på fronten, så man kan se, hvad der ligger indendørs.

Her ses LG nyheden i den sorte variant af rustfrit stål.

Perfekte isterninger til dagens smukt dekorerede drinks.

 

LG nyheden fås med fryseren pladeret i en plads-besparende skuffe.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Første luksus cover til iPhone 11