Grannåle bedre end plastik

Leica af LEGO

De tyske Leica kameraer er berømte for flere ting. Én af dem er deres billedkvalitet og skarpe objektiver. En anden er deres høje pris, der holder Leica kameraer uden for rækkevidde for de fleste amatør fotografer.

Heldigvis kan man nyde lidt af Leica berømmelsen, når man køber en af Huaweis toptelefoner. Alternativt kan man henvende sig til Leicas butik i Miami i Florida. Her sælger man nemlig verdens billigste Leica kamera.

Det er en kopi af Leicas legendariske M kamera – bare bygget i LEGO. Det fås i farverne brun og grå eller sort og grå, og prisen er helt humane 45 USD. Det svarer til ca. 300 kroner.

Ud fra beskrivelsen på Leica butikkens hjemmeside ser LEGO byggesættet ikke ud til at være svært at samle. Med en bredde på 7,6 cm, en højde på 5,1 og en dybde på 3,2 cm er LEGO udgaven noget mindre og lettere end den originale.

Hvorvidt byggesættet også kan tage knivskarpe billeder, melder historien ikke noget om. Der er nok tale om legetøj, som til gengæld kan være en fed gave til fotofans.

I øjeblikket kan interesserede forudbestille et eksemplar af verdens billigste Leica kamera via dette link til Leica Store i Miami. Første oplag var nemlig udsolgt på no time….

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grannåle bedre end plastik