Så dyre er lejligheder i Europa

Tøjet holder dig varm eller kold

Med de svingende temperaturer, vi har i Danmark, kan det være nødvendigt med et stort garderobe skab, hvis man vil være forberedt til al slags vejr. Det gælder ikke mindst de mennesker, der færdes meget udendørs – cyklister, løbere osv.

LiveWarm skal kunne hjælpe på denne udfordring. Nyheden er nemlig tøj med indbygget air conditioning. Trøjen kan holde kroppen kølig i bankende sol – og tilsvarende varm om efteråret og i vinterens kulde.

LiveWarm har elektroniske varme-elementer og batterier på 12 volt syet ind. Efter sigende uden at trøjen kommer til at veje et halvt ton. Meget smart kan det indbyggede batteri bruges til at lade en mobiltelefon op via en USB-port i den ene lomme af trøjen.

Telefonen har de fleste med sig overalt, og den er ret nødvendigvis i forbindelse med LiveWarm tøjet. Man kan godt nøjes med at tænde og slukke for varmen via en knap i lommen, men vil man justere temperaturen, skal man have mobil og LiveWarm app frem.

Som udgangspunkt kan man vælge mellem tre forskellige temperaturer, som man har valgt på forhånd. Dem kan man dog også fin-indstille undervejs, ligesom man kan bestemme, hvor hurtigt det ønskede varme niveau opnås. Jo hurtigere, desto mere batteri bruges der.

Livewarm trøjen indeholder ganske genialt et USB-stik, så man kan lade sin smartphone op via tøjets batteri.

LiveWarm kan sågar justere varmen automatisk efter temperaturen i omgivelserne omkring trøjens bærer og bærerens egen kropsvarme.

Desuden kan man styre det intelligente tøj fra en smartwatch (Apple eller WearOS), og man kan sågar give trøjen instruktioner med sin stemme. LiveWarm er nemlig kompatibel med både Googles Assistent og Apples Siri.

En hoodie fra Livewarm Self-Adjusting Heated Clothing koster fra 199 USD eller godt 1.300 kroner….

https://www.youtube.com/watch?v=aBUHjc4KieM%20

Varmen kommer helt op i nakken på Livewarm trøjen.

Livewarm trøjen fås i enten sort eller lysegråt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så dyre er lejligheder i Europa